Eden od pripravnikov je kandidat za redno zaposlitev!

Pripravništva so lahko dobra odskočna deska na trgu dela. Ne samo z vidika pridobivanja izkušenj, temveč tudi za redno zaposlitev. Tako je Matic, pripravnik v sklopu MP pripravništva, kandidat za redno zaposlitev v podjetju Razum.
Eden od pripravnikov je kandidat za redno zaposlitev!

Pisarna podjetja Razum (Vir slike: Razum).

Podjetje Razum, katerega soustanovitelja sta Rok Jamnik in Žiga Hajduković, je v svoje vrste za dober mesec sprejelo Matica, Matevža in Marcela. Matic, ki v podjetju dela v rednem delovnem času, podjetju pomaga pri programiranju igre Flip the Dice. Ta je sicer v veliki meri končana, pravi Žiga Hajduković, a ji manjka nekaj bistvenih sestavin, na primer velik upgrade tutoriala, GUI animacije in podobno. »V prvem tednu je zlahka opravil nekaj nalog, tako da smo imeli konec tedna že težave z iskanjem novega dela zanj,« z navdušenjem doda Hajduković.

V ekipi se dobro počuti tudi Matic, ki pravi, da gre za prijazen kolektiv, ki je vedno na voljo za vprašanja in pomoč: »Delo je zanimivo in upam, da bi z njimi lahko sodeloval tudi v prihodnosti.« Hajduković pravi, da je Matic »kandidat za redno zaposlitev«. Želja po nadaljnjemu sodelovanju se mu bo morda res uresničila.

Podajanje znanj, ki lahko pripravnikom pomaga na trgu dela

Z Maticem se je Hajduković bolje spoznal na odmorih za kavo in si o njem oblikoval zelo pozitivno mnenje. »Upam, da bo s pripravništvom dobil izkušnje in znanja pri izdelavi izdelka za trg, pri tem pa mu z veseljem postrežemo še z našimi preteklimi izkušnjami. Vse to upam, da mu bo pomagalo pri nadaljnji karierni poti

Na isti igri dela tudi Marcel. Za Flip the Dice dela zvočne efekte in poskuša poskrbeti za glasbo, tisto narejeno, od znanih, tudi slovenskih avtorjev. »Oboje je dogovorjeno na principu ko-promocije. Na primer, med promocijo igre vzporedno izpostavljamo avtorje glasbe in zvočne efekte, podobno, kot smo naredili pri Dream of Pixels.«

V podjetju želijo, da bo s pripravništvom spoznal proces izdelave zvočnega ozadja v igrah, ki bi mu lahko koristile tudi v prihodnje. »S kolektivom se je na uvodnem sestanku dobro ujel, sicer pa dela od doma. Začel je ravno ta teden, ker je bil prej zaseden z drugim projektom,« dogovorjeni pa so, da s pripravništvom zaključi, ko opravi vse naloge.

Matevž dela na igri, ki bo vsak čas na voljo

Nekaj dni na teden pa je v prostorih podjetja Razum tudi Matevž. Pomaga jim pri snovanju marketinške strategije za prihajajočo igro Furries, kar vključuje predlaganje morebitnih sprememb v sami igri, na primer sistem monetizacije in ekonomije znotraj igre, pa tudi družbene kanale, kot sta Facebook in Twitter. »V kolektiv se je ujel odlično, sodelujemo in komuniciramo gladko in brez problemov,« pri njih pa bo vse do sredine decembra. 

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje