Edinstvena priložnost za mlade slovenske inovatorje

Avtor — 10.09.2014
Kitajsko združenje inovatorjev vabi mlade izumitelje k sodelovanju na eni največjih razstav izumov na svetu, ki bo potekala od 19. do 22. novembra v mestu Kunshan. Omogočili jim bodo brezplačni razstavni prostor.
Edinstvena priložnost za mlade slovenske inovatorje

Edinstvena priložnost za mlade slovenske inovatorje.

Že od leta 1988 dalje Kitajsko združenje inovatorjev vsake štiri leta organizira eno največjih razstav izumov na svetu. Mednarodna razstava izumov (ang. IEIK ali The International Exhibition of Inventions) združuje več kot 10 tisoč kitajskih in drugih invencij, ki imajo potencial vplivati na različne vidike vsakdanjega življenja posameznikov. 

Organizatorji sedaj iščejo mlade izumitelje, predvsem študente, da se med 19. in 22. novembrom 2014 v mestu Kunshan s svojimi izumi udeležijo razstave, kjer jim bodo omogočili brezplačni razstavni prostor.

Oglasili so se tudi iz Slovenskega združenja ASI, ki bo na Kitajsko poslalo svojega predstavnika. Prijazno so se ponudili, da ta lahko zraven odnese tudi gradivo za nekaj izumov drugih slovenskih študentov. 

V kolikor je interesa več, je seveda smiselno, da se razstave udeleži še en slovenski študentski predstavnik, ki pa mora za stroške poskrbeti sam. Gre za osnovne stroške, kot so letalska karta, ki stane okoli 800 evrov, prenočišče, ki stane okoli 40 evrov na noč, in drugo. Vsi prevozi od letališča in hotela na razstavni prostor pa so brezplačni.

Študentje, ki iščete edinstveno izkušnjo in tudi odlično poslovno priložnost, imate še do 30. septembra čas, da se prijavite na dogodek IEIK 2014. Priča boste najnovejšim izumom in storitvam, ki so jih zgradili strokovnjaki iz najrazličnejših področij. V kolikor se dogodka ne nameravate udeležiti, toda bi kljub temu želeli predstaviti svoje izume, pa kontaktirajte Slovensko združenje ASI

Vir: IEIK 2014

Oznake: , , ,