Ekipa Lishinu: prepozno smo kontaktirali medije

Lishinu, zložljiv povodec, ki se raztegne do treh metrov dolžine, plod slovenskega znanja, se je pred meseci predstavil na Indiegogo. Ustvarjalca Lishinua, Rok Fikfak in Grega Likar, pravita, kampanja na Indiegogo sicer ni bila uspešna, a jima je vseeno prinesla uspeh.
Ekipa Lishinu: prepozno smo kontaktirali medije

Proizvodnja zložljivega povodca Lishinu bo potekala v Ljubljani (Vir slike: Facebook/Lishinu)

“Z izvedbo Indiegogo kampanje sicer nismo zbrali sredstev, smo pa prejeli več ponudb za vstop v podjetje s strani investitorjev. Pogovori in usklajevanja so potekali dobra dva meseca,” ob koncu pa sta izbrala investitorja iz Slovenije, pove Fikfak. “Investitor je v podjetje vstopil dolgoročno. Poleg finančnih sredstev je zagotovil tudi znanje na področju prodaje in marketinga ter pomoč pri nabavno – proizvodnem procesu. Z ekipo je vpet v celosten proces razvoja in lansiranja produkta,” medtem ko bo proizvodnja zaradi možnosti izkoristka prostorov potekala kar v Ljubljani.

“Ker smo v fazi zgodnje postavitve proizvodnje, prodaje še nismo zagnali. S prodajnimi aktivnostmi začenjamo s tem mesecem,” zanimanje kupcev pa je bilo kljub spodleteli kampanji izredno. Kontaktirali so jih iz Nemčije, ZDA, Anglije, Grčije, Hongkonga in Japonske, veliko zanimanje pa je bilo tudi v Sloveniji: “Tako fizičnih kot pravnih oseb, ki si izdelek želijo kupiti kot tudi prodajati oziroma zastopati na svojih trgih.”

Lishinu: Zakaj na Indiegogo?

Objave na spletu po koncu kampanje

Sicer pa ima ekipa Lishinua za vse tiste, ki se pripravljajo na zbiranje sredstev prek platforme Indiegogo in Kickstarter, nasvet: reklamne vsebine naj tujim medijev pošljejo vsaj mesec in pol vnaprej. To napako so namreč občutili na lastni koži, in sicer tako, da je večina tujih blogerjev in medijev začela z objavami prispevkov o kampanji Lishinu žal že po koncu kampanje.

Lishinu bo na trgu že poleti

A ekipa je stvari vzela v svoje roke in že zre v prihodnost. Kot pravi Fikfak, se na majskem svetovnem sejmu, namenjen proizvajalcem na trgu hišnih ljubljenčkov, najverjetneje še ne bodo udeležili kot razstavljalci, bodo pa zato prisotni na naslednjih večjih sejmih, razstavah in tekmovanjih. V ekipi pa predvidevajo, da bodo na trg z izdelkom nastopili letos poleti.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje