Eko Saja: Eko lesene ure in očala

Avtor — 12.01.2014
Prefinjeni modni dodatki, ki jih predstavljajo lesene ure in očala podjetja Eko Saja, s svojo preprostostjo in 'eko' naravnanostjo resnično navdušijo. Gre za novost na področju modnih smernic, saj se pri lesenih očalih in urah kaže izrazita kombinacija brezčasne elegance in narave.
Eko Saja: Eko lesene ure in očala

Eko Saja: Eko lesene ure in očala

In to, da je ‘eko’ vedno bolj ‘in’ na področju mode, vsekakor prida višjo stopnjo zanimanja potencialnih kupcev, kot bi ga še dekado nazaj.

Ideja za 100 % lesene ure in očala izvira iz Stockholma

100% naravni izdelki, ki jih v obliki modnih dodatkov ponuja podjetje Eko Saja, navdušijo raznovrstne profile ljudi.

»Ideja za podjetje Eko saja se je rodila v Stockholmu med ogledom mesta. S partnerjem sva čisto po naključju našla zelo lepe lesene ure, v katere sva se oba takoj zaljubila. Še isti dan sva o njih zbrala ogromno informacij in s tem naredila prvi korak v podjetništvo,« o samih zametkih podjetja razlaga direktorica Anja Marić. 

»Mesec dni pred tem sem po porodniškem dopustu v stari službi izvedela, da je bil oddelek, v katerem sem delala, ukinjen zaradi zniževanja stroškov. Ta novica je bila zame velik šok, saj imam dva majhna otroka, zato sem se odločila, da se bom borila in ubrala novo pot.

Danes sem neskončno vesela, da imam zastopništvo za ‘eko’ lesene ure in očala, ki so zelo kvalitetni ročni izdelki narejeni v Evropi, iz 100% lesa, z visokokakovostnim mehanizmom v urah in s kakovostnimi lečami v očalih,« še pove Marićeva.

»Ciljna skupina so vsi, ki želijo zase in za naravo samo najboljše«

»Eko lesene ure in očala so namenjena vsem, ki želijo zase in za naravo samo najboljše! Ustvarjalnost in izvirnost sta ključna elementa ročno izdelanih visokokakovostnih lesenih ur in očal.

Zahvaljujoč naravi, ki se nikoli ne ponavlja, so te ure in očala neprimerljive in edinstvene, prav tako kot je edinstven vsak, ki jih nosi,« razloži Marićeva in doda: »Iz zgornjega razloga postajajo po svetu vse bolj priljubljene, pri nas pa jih nosijo že naslednje slavne osebe, kot so: Alenka in Jure Košir, Peter Poles, Nika Veger, Jaka Blažič, Miha Penko in drugi.«

Želje po osvajanju novih trgov

»Vem, da se nam vsesplošna kriza pozna pri našem poslovanju, ampak je vseeno ne upoštevamo – in ker smo novi na tržišču tudi ne vemo, kako se je trg obnašal pred krizo. V podjetju se bomo maksimalno trudili, bili fleksibilni in se veselili vsakega novega dosežka.

Naša vizija je utrditi ugled in prepoznavnost v svetu modnih dodatkov tako na domačem trgu, kot tudi na Hrvaškem in v Srbiji. Želimo si, da nas ljudje spoznajo kot zaupanja vrednega partnerja, ki bo zadovoljil njihova pričakovanja,« za konec še sklene novopečena podjetnica.

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP dogodek: Facebook oglaševanje

MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje