Eko Saja: Eko lesene ure in očala

Prefinjeni modni dodatki, ki jih predstavljajo lesene ure in očala podjetja Eko Saja, s svojo preprostostjo in 'eko' naravnanostjo resnično navdušijo. Gre za novost na področju modnih smernic, saj se pri lesenih očalih in urah kaže izrazita kombinacija brezčasne elegance in narave.
Eko Saja: Eko lesene ure in očala

Eko Saja: Eko lesene ure in očala

In to, da je ‘eko’ vedno bolj ‘in’ na področju mode, vsekakor prida višjo stopnjo zanimanja potencialnih kupcev, kot bi ga še dekado nazaj.

Ideja za 100 % lesene ure in očala izvira iz Stockholma

100% naravni izdelki, ki jih v obliki modnih dodatkov ponuja podjetje Eko Saja, navdušijo raznovrstne profile ljudi.

»Ideja za podjetje Eko saja se je rodila v Stockholmu med ogledom mesta. S partnerjem sva čisto po naključju našla zelo lepe lesene ure, v katere sva se oba takoj zaljubila. Še isti dan sva o njih zbrala ogromno informacij in s tem naredila prvi korak v podjetništvo,« o samih zametkih podjetja razlaga direktorica Anja Marić. 

»Mesec dni pred tem sem po porodniškem dopustu v stari službi izvedela, da je bil oddelek, v katerem sem delala, ukinjen zaradi zniževanja stroškov. Ta novica je bila zame velik šok, saj imam dva majhna otroka, zato sem se odločila, da se bom borila in ubrala novo pot.

Danes sem neskončno vesela, da imam zastopništvo za ‘eko’ lesene ure in očala, ki so zelo kvalitetni ročni izdelki narejeni v Evropi, iz 100% lesa, z visokokakovostnim mehanizmom v urah in s kakovostnimi lečami v očalih,« še pove Marićeva.

»Ciljna skupina so vsi, ki želijo zase in za naravo samo najboljše«

»Eko lesene ure in očala so namenjena vsem, ki želijo zase in za naravo samo najboljše! Ustvarjalnost in izvirnost sta ključna elementa ročno izdelanih visokokakovostnih lesenih ur in očal.

Zahvaljujoč naravi, ki se nikoli ne ponavlja, so te ure in očala neprimerljive in edinstvene, prav tako kot je edinstven vsak, ki jih nosi,« razloži Marićeva in doda: »Iz zgornjega razloga postajajo po svetu vse bolj priljubljene, pri nas pa jih nosijo že naslednje slavne osebe, kot so: Alenka in Jure Košir, Peter Poles, Nika Veger, Jaka Blažič, Miha Penko in drugi.«

Želje po osvajanju novih trgov

»Vem, da se nam vsesplošna kriza pozna pri našem poslovanju, ampak je vseeno ne upoštevamo – in ker smo novi na tržišču tudi ne vemo, kako se je trg obnašal pred krizo. V podjetju se bomo maksimalno trudili, bili fleksibilni in se veselili vsakega novega dosežka.

Naša vizija je utrditi ugled in prepoznavnost v svetu modnih dodatkov tako na domačem trgu, kot tudi na Hrvaškem in v Srbiji. Želimo si, da nas ljudje spoznajo kot zaupanja vrednega partnerja, ki bo zadovoljil njihova pričakovanja,« za konec še sklene novopečena podjetnica.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje