Eko Saja: Eko lesene ure in očala

Prefinjeni modni dodatki, ki jih predstavljajo lesene ure in očala podjetja Eko Saja, s svojo preprostostjo in 'eko' naravnanostjo resnično navdušijo. Gre za novost na področju modnih smernic, saj se pri lesenih očalih in urah kaže izrazita kombinacija brezčasne elegance in narave.
Eko Saja: Eko lesene ure in očala

Eko Saja: Eko lesene ure in očala

In to, da je ‘eko’ vedno bolj ‘in’ na področju mode, vsekakor prida višjo stopnjo zanimanja potencialnih kupcev, kot bi ga še dekado nazaj.

Ideja za 100 % lesene ure in očala izvira iz Stockholma

100% naravni izdelki, ki jih v obliki modnih dodatkov ponuja podjetje Eko Saja, navdušijo raznovrstne profile ljudi.

»Ideja za podjetje Eko saja se je rodila v Stockholmu med ogledom mesta. S partnerjem sva čisto po naključju našla zelo lepe lesene ure, v katere sva se oba takoj zaljubila. Še isti dan sva o njih zbrala ogromno informacij in s tem naredila prvi korak v podjetništvo,« o samih zametkih podjetja razlaga direktorica Anja Marić. 

»Mesec dni pred tem sem po porodniškem dopustu v stari službi izvedela, da je bil oddelek, v katerem sem delala, ukinjen zaradi zniževanja stroškov. Ta novica je bila zame velik šok, saj imam dva majhna otroka, zato sem se odločila, da se bom borila in ubrala novo pot.

Danes sem neskončno vesela, da imam zastopništvo za ‘eko’ lesene ure in očala, ki so zelo kvalitetni ročni izdelki narejeni v Evropi, iz 100% lesa, z visokokakovostnim mehanizmom v urah in s kakovostnimi lečami v očalih,« še pove Marićeva.

»Ciljna skupina so vsi, ki želijo zase in za naravo samo najboljše«

»Eko lesene ure in očala so namenjena vsem, ki želijo zase in za naravo samo najboljše! Ustvarjalnost in izvirnost sta ključna elementa ročno izdelanih visokokakovostnih lesenih ur in očal.

Zahvaljujoč naravi, ki se nikoli ne ponavlja, so te ure in očala neprimerljive in edinstvene, prav tako kot je edinstven vsak, ki jih nosi,« razloži Marićeva in doda: »Iz zgornjega razloga postajajo po svetu vse bolj priljubljene, pri nas pa jih nosijo že naslednje slavne osebe, kot so: Alenka in Jure Košir, Peter Poles, Nika Veger, Jaka Blažič, Miha Penko in drugi.«

Želje po osvajanju novih trgov

»Vem, da se nam vsesplošna kriza pozna pri našem poslovanju, ampak je vseeno ne upoštevamo – in ker smo novi na tržišču tudi ne vemo, kako se je trg obnašal pred krizo. V podjetju se bomo maksimalno trudili, bili fleksibilni in se veselili vsakega novega dosežka.

Naša vizija je utrditi ugled in prepoznavnost v svetu modnih dodatkov tako na domačem trgu, kot tudi na Hrvaškem in v Srbiji. Želimo si, da nas ljudje spoznajo kot zaupanja vrednega partnerja, ki bo zadovoljil njihova pričakovanja,« za konec še sklene novopečena podjetnica.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje