Ekskluzivna poslovna priložnost: prodaja večjega spletnega projekta

Avtor — 10.05.2009
Podjetje Degriz (partner Zavoda mladi podjetnik) prodaja večji spletni projekt s področja spletnega turizma v zaključni fazi razvoja. S podjetjem smo se dogovorili, da projekt najprej ponudi obiskovalcem naših spletnih strani!
Ekskluzivna poslovna priložnost: prodaja večjega spletnega projekta

Poslovna priložnost:

Podjetje Degriz (partner Zavoda mladi podjetnik) prodaja večji spletni projekt v zaključni fazi razvoja.

Projekt je rezultat očitne potrebe po produktu na trgu turističnih ponudb – eni najhitreje rastočih niš na spletu. Koncept je plod več kot 12 let izkušenj na področju najnovejših spletnih tehnologij in trendov ter najpomembneje – turizma na spletu. Gre za inovativno rešitev obstoječih problemov v turizmu na spletu.

Na podlagi teh izkušenj je razvit tudi marketinški plan, plan financiranja in nadaljnega razvoja. Izkušnje na področju turizma za vodenje in izvedbo projekta niso potrebne. Poslovni načrt pokriva vse vidike monetizacije in trženja.

Predvidena potrebna investicija za zaključek projekta iz tehničnega vidika je 14-16.000 evrov za modul »na ključ« (rok 5 mesecev), ki ga bo razvilo znano slovensko podjetje. Na podlagi pogovora se lahko sestavi tudi plan dolgoročnega sodelovanja pri razvoju, vodenju ali trženju.

Prodaja se:

– Koda in podatkovna baza

– Celotna grafična podoba

– Poslovni načrt, konceptualna zasnova

– Registrirana blagovna znamka

– Več domen

Več konkretnih informacij o projektu, statusu in prodaji bo na voljo na osebnem sestanku po podpisu pogodbe o nerazkrivanju informacij. Projekt se prodaja zaradi obilice drugih projektov in pomanjkanja časa.

 

Kontakt:

041/999-434

christian.miklavcic@degriz.net

 

Debata na našem forumu!


O podjetju Degriz:

Degriz ponuja razvoj naprednih spletnih aplikacij, postavitev spletnih strani in
odprtokodnih spletnih trgovin. Kot vodilni ponudnik postavitev odprtokodnih spletnih trgovin pri Degriz zagotavljajo postavitev spletne trgovine v samo štirih dneh. Po postavitvi pa poskrbijo za vso potrebno podporo in pomoč ob začetku uporabe sistema.Oznake: