Eksotična potovanja in migracije v tujino

Potovanja so sanje in želje vsakega izmed nas. Dajo nam energijo, poznanstva, spoznavanja nas izobražujejo in izpopolnjujejo. A odločitev kam, je ponavadi težka. Zato vas vabimo na potopisno predavanje, ki ga organizira spletni ponudnik za rezervacijo letalskih vozovnic Letalske.si.

Pri spletni strani za rezervacijo letalskih vozovnic Letalske.si so odločeni, da potovanja in možnost migracije v tujino približajo širši javnosti s posebnim brezplačnim potopisnim forumom, ki bo v petek, 17. maja ob 18.00, v hotelu MONS v Ljubljani.

Na dogodku

Filipini

Sanjski Filipini s prestolnico Manila. Vas mika? Peter Zidar je tam bil večkrat. Celo zaljubil se je tam. Z nami bo delil izkušnjo s to deželo.

Avstralija in Nova Zelandija

Obljubljena dežela “tam spodaj”? Kakšno je življenje in kako tam zaživeti na novo? European Migration Office bo predstavil migracijski zakonik, kakšni zakoni veljajo za migrante in kako se zaposliti.

7 let po svetu

Kako je 7 let preživeti po svetu? To vesta Igor in Dominika Osvald, ki sta to izkušnjo doživela na lastni koži. Po 7 letih sta se vrnila, polna vtisov in dogodivščin, ki jih bosta delila z vami.

Program

18:00 Zbor udeležencev

18:10 Uvodni pozdrav

18:15 Predavanje Petra Zidarja (Manila skozi njegove oči) (45 min.)

19:00 Odmor

19:15 Predavanje – Kako zaživeti v Avstraliji ali Novi Zelandiji (Migration Office)

20:00 Odmor

20:15 Pogovor z zakoncema Osvald – 7 let po svetu (45 min.)

21:00 Okrogla miza in sproščen pogovor z gosti. Sledijo vprašanja udeležencev

21:30 Druženje

Prijava

Dogodek je brezplačen. Za dodatne informacije glede dogodka so vam na voljo na e-poštnem naslovu event@letalske.si.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje