Eksotična potovanja in migracije v tujino

Avtor — 10.05.2013
Potovanja so sanje in želje vsakega izmed nas. Dajo nam energijo, poznanstva, spoznavanja nas izobražujejo in izpopolnjujejo. A odločitev kam, je ponavadi težka. Zato vas vabimo na potopisno predavanje, ki ga organizira spletni ponudnik za rezervacijo letalskih vozovnic Letalske.si.

Pri spletni strani za rezervacijo letalskih vozovnic Letalske.si so odločeni, da potovanja in možnost migracije v tujino približajo širši javnosti s posebnim brezplačnim potopisnim forumom, ki bo v petek, 17. maja ob 18.00, v hotelu MONS v Ljubljani.

Na dogodku

Filipini

Sanjski Filipini s prestolnico Manila. Vas mika? Peter Zidar je tam bil večkrat. Celo zaljubil se je tam. Z nami bo delil izkušnjo s to deželo.

Avstralija in Nova Zelandija

Obljubljena dežela “tam spodaj”? Kakšno je življenje in kako tam zaživeti na novo? European Migration Office bo predstavil migracijski zakonik, kakšni zakoni veljajo za migrante in kako se zaposliti.

7 let po svetu

Kako je 7 let preživeti po svetu? To vesta Igor in Dominika Osvald, ki sta to izkušnjo doživela na lastni koži. Po 7 letih sta se vrnila, polna vtisov in dogodivščin, ki jih bosta delila z vami.

Program

18:00 Zbor udeležencev

18:10 Uvodni pozdrav

18:15 Predavanje Petra Zidarja (Manila skozi njegove oči) (45 min.)

19:00 Odmor

19:15 Predavanje – Kako zaživeti v Avstraliji ali Novi Zelandiji (Migration Office)

20:00 Odmor

20:15 Pogovor z zakoncema Osvald – 7 let po svetu (45 min.)

21:00 Okrogla miza in sproščen pogovor z gosti. Sledijo vprašanja udeležencev

21:30 Druženje

Prijava

Dogodek je brezplačen. Za dodatne informacije glede dogodka so vam na voljo na e-poštnem naslovu event@letalske.si.

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje