Elektronski papirus

Večji ekrani so vedno bolj zaželeni zaradi preglednejšega branja e-mailov ali branja e-knjig. Še bolj zaželeni pa so ekrani, ki jih lahko pospravimo v žep in jih povsod prenašamo s sabo. Sedaj se na trgu predstavlja poseben ekran, ki ga lahko zvijemo kot papirus.
Elektronski papirus

Readius, proizvod Polymer Vision je novi e-bralec.

The Readius je novi prenosljivi zaslon oblikovan predvsem za branje knjig, revij, časopisov in pošte v velikosti navadnega telefona. Ekran je zvit v atraktivno ohišje in meri 10 centimetrov po diagonali. Ekran je po izgledu podoben steklu, vendar pa ga lahko ovijemo okoli prsta. Zaradi žepne velikosti je izredno uporaben, namenjen je tudi tistim, ki stalno preverjajo pošto, saj ima vgrajen vmesnik za brezžično povezavo.

Črno bel ekran prikazuje približno 22 vrstic, odvisno od pisave, omogočene s tehnologijo E Inka, ki ga uporablja tudi Amazonov Kindle in drugi e-bralci. Na zaslonu se stran s pritiskom na gumb zamenja v pol sekunde. Baterija zdrži 30 ur branja, ekran pa bo osvetljen z različnimi intenzivnostmi. Na voljo bo tudi možnost osvetljave, ki bo delovala kot popolna sončna svetloba.

Readius bo jeseni predstavljen v Angliji, Italiji in Nemčiji, v ZDA pa v začetku leta 2009. Cena še ni določena, vendar so sporočili, da bo ugodnejši kot Kindle, ki se trenutno prodaja za zajetnih 359 dolarjev.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje