Elektronski papirus

Večji ekrani so vedno bolj zaželeni zaradi preglednejšega branja e-mailov ali branja e-knjig. Še bolj zaželeni pa so ekrani, ki jih lahko pospravimo v žep in jih povsod prenašamo s sabo. Sedaj se na trgu predstavlja poseben ekran, ki ga lahko zvijemo kot papirus.
Elektronski papirus

Readius, proizvod Polymer Vision je novi e-bralec.

The Readius je novi prenosljivi zaslon oblikovan predvsem za branje knjig, revij, časopisov in pošte v velikosti navadnega telefona. Ekran je zvit v atraktivno ohišje in meri 10 centimetrov po diagonali. Ekran je po izgledu podoben steklu, vendar pa ga lahko ovijemo okoli prsta. Zaradi žepne velikosti je izredno uporaben, namenjen je tudi tistim, ki stalno preverjajo pošto, saj ima vgrajen vmesnik za brezžično povezavo.

Črno bel ekran prikazuje približno 22 vrstic, odvisno od pisave, omogočene s tehnologijo E Inka, ki ga uporablja tudi Amazonov Kindle in drugi e-bralci. Na zaslonu se stran s pritiskom na gumb zamenja v pol sekunde. Baterija zdrži 30 ur branja, ekran pa bo osvetljen z različnimi intenzivnostmi. Na voljo bo tudi možnost osvetljave, ki bo delovala kot popolna sončna svetloba.

Readius bo jeseni predstavljen v Angliji, Italiji in Nemčiji, v ZDA pa v začetku leta 2009. Cena še ni določena, vendar so sporočili, da bo ugodnejši kot Kindle, ki se trenutno prodaja za zajetnih 359 dolarjev.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje