Elektronski papirus

Večji ekrani so vedno bolj zaželeni zaradi preglednejšega branja e-mailov ali branja e-knjig. Še bolj zaželeni pa so ekrani, ki jih lahko pospravimo v žep in jih povsod prenašamo s sabo. Sedaj se na trgu predstavlja poseben ekran, ki ga lahko zvijemo kot papirus.
Elektronski papirus

Readius, proizvod Polymer Vision je novi e-bralec.

The Readius je novi prenosljivi zaslon oblikovan predvsem za branje knjig, revij, časopisov in pošte v velikosti navadnega telefona. Ekran je zvit v atraktivno ohišje in meri 10 centimetrov po diagonali. Ekran je po izgledu podoben steklu, vendar pa ga lahko ovijemo okoli prsta. Zaradi žepne velikosti je izredno uporaben, namenjen je tudi tistim, ki stalno preverjajo pošto, saj ima vgrajen vmesnik za brezžično povezavo.

Črno bel ekran prikazuje približno 22 vrstic, odvisno od pisave, omogočene s tehnologijo E Inka, ki ga uporablja tudi Amazonov Kindle in drugi e-bralci. Na zaslonu se stran s pritiskom na gumb zamenja v pol sekunde. Baterija zdrži 30 ur branja, ekran pa bo osvetljen z različnimi intenzivnostmi. Na voljo bo tudi možnost osvetljave, ki bo delovala kot popolna sončna svetloba.

Readius bo jeseni predstavljen v Angliji, Italiji in Nemčiji, v ZDA pa v začetku leta 2009. Cena še ni določena, vendar so sporočili, da bo ugodnejši kot Kindle, ki se trenutno prodaja za zajetnih 359 dolarjev.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje