EMax, preprost način za zaslužek ali še ena izmed spletnih prevar?

Avtor — 06.03.2007
Podjetje naj bi ustanovili bivši tržniki iz PayPal-a. Stran vam ponuja popuste v različnih trgovinah, restavracijah ali pri nakupu storitev. Vaša naloga je pripeljati čim več ljudi v mrežo. Prej ko se včlanite, bolje za vas...
EMax, preprost način za zaslužek ali še ena izmed spletnih prevar?

EMax, klon Agloco-a?

EMax je novonastalo podjetje, zato je še vse nekoliko ovito v meglo. Avtor članka Matt Marshall se je že podal v lov za informacijami, vendar se ob tem srečal s sumljivo situacijo. Tipster (poklicna oseba, ki daje informacije) se je predstavil kot Max Levchin, soustanovitelj PayPal-a. Ko je avtor posumil, da se oseba pretvarja je poklical pravega Maxa Levchina, ki je zagotovil, da ni bil on tisti, ki je posredoval informacije.

Stran zelo spominja na vse bolj prepoznavni Agloco. Delnice so v lasti uporabnikov in prav tako želijo kotirati na borzi. Koncept »večji kot smo, bolj zanimivi smo« je tudi tukaj uporabljen kot temeljni.

Če boste pripeljali nove člane, vas podjetje nagradi z iPod-om.

Morda pa bodo pri Agloco vzeli to kot znak, da je že skrajni čas za izdajo Viewbar-a. Do julija naj bi se vpisalo že 10 milijonov uporabnikov.


Vir: VentureBeat