Energetika.NET organizira poletni šoli novinarstva in marketinga

Avtor — 02.07.2014
Medijsko-založniška hiša Energetika.NET v mesecu juliju za študente in diplomante organizira dve poletni šoli, eno za nadobudne novinarje in drugo za bodoče marketinške guruje. Prostih mest je 40.
Energetika.NET organizira poletni šoli novinarstva in marketinga

Energetika.NET organizira poletni šoli novinarstva in marketinga (Vir slike: Freeimages.com)

Vsem je znano, kakšne gospodarske razmere trenutno vladajo, ne samo v naši državi, temveč po celem svetu. Službe so v pomanjkanju, mladi živijo v strahu pred negotovo prihodnostjo, v katero se podajajo, trg dela pa je postal neizprosno bojišče, ki izpljune vsakogar, ki ni najboljši na svojem področju.

Ampak za mlado generacijo, ki prihaja v svoja najbolj produktivna leta, je pomembno, da se ne vda v pesimistične razmere, ampak ves trud vloži v svoj razvoj in si na ta način zagotovi boljši jutri.

Priložnost pridobivanja novih znanj in kompetenc ter širjenja socialne mreže sedaj mladim ponuja tudi Energetika.NET. V sklopu svojega projekta za mlade, Modri svet, namreč organizira dve poletni šoli.

Prva, ki bo na sporedu med 7. in 11. julijem, je namenjena vsem, ki jih zanima novinarsko delo, druga, ki se bo odvijala med 14. in 18. julijem, pa mladim, ki se nekega dne vidijo na marketinškem področju.

Prijavite se in kandidirajte za štipendije

Skozi programa se bodo udeleženci seznanili z izrazoslovjem, ki se uporablja v energetiki, prav tako pa bodo osvojili veščine pridobivanja informacij, novinarskega poročanja, se naučili učinkovitega marketinga različnih produktov in se specializirali za vodenje in organizacijo energetskih dogodkov.

Prostih mest je 40, kotizacija za udeležbo na posameznem programu pa znaša 250 evrov za študente in 500 evrov za vse ostale. Vsaj deset najbolj prepričljivih in motiviranih kandidatov pa bo prejelo tudi štipendijo v višini celotne šolnine.

Prijavnici sta odprti do 2. julija (novinarska), oziroma 9. julija (marketinška), najdete pa ju na tem spletnem mestu. Ažurne novice o dogajanju okoli poletne šole in drugih tematik, ki se dotikajo mladih, lahko spremljate na družbenih omrežjih organizatorja (Facebook, Twitter) ter na njihovi spletni strani.

Tematika

  • Novinarstvo
  • Marketing
  • Energetika

Datum trajanja

  • Novinarska šola: 7. do 11. julij
  • Marketinška šola: 14. do 18. julij

Rok prijave

  • Novinarska šola: 2. julij
  • Marketinška šola: 9. julij

Šolnina

  • 500 EUR (manj za študente)
  • Na voljo so štipendije

Oznake: ,