Eno jabolko v pisarni na dan odžene zdravnika stran

Dandanes ima le redkokdo dovolj časa, da bi si vsakodnevno pripravljal zdrave obroke. A Slovencev, ki posegajo po zdravi prehrani, je čedalje več. Pomembnosti vitaminov in mineralov v prehrani pa se zavedajo tudi nekateri delodajalci, ki zaposlenim že nudijo sadje v neomejenih količinah.
Eno jabolko v pisarni na dan odžene zdravnika stran

Eno jabolko v pisarni na dan odžene zdravnika stran

Sodoben način življenja posameznike sili v neprestano sedenje za delovno mizo, problematična pa sta tudi stres, ki ga ljudje doživljajo tako na delovnem mestu kot tudi drugod, ter neuravnotežena prehrana, ki je stalnica skorajda vsakega izmed nas. Vse to vodi ne le v nižjo produktivnost in manjšo uspešnost posameznika, temveč tudi v številne bolezni, kot so na primer srčno-žilna obolenja, očesne bolezni, prebavne motnje, neravnovesje sladkorja v krvi in podobno. Ljudje zaradi takšnih in podobnih težav koristijo čedalje več bolniškega staleža, kar podjetjem prinaša pomanjkanje delovne sile in začasen izpad prihodkov. 

Da bi se izognili temu, mnogi delodajalci že zavzeto iščejo načine, kako bi ohranili zdravje in produktivnost svojih delavcev na najvišjem možnem nivoju. Eden izmed možnih načinov je tudi nudenje sadja in zelenjave v neomejenih količinah za zaposlene v njihovem podjetju

Sadje in zelenjava namreč vsebujeta veliko količino življenjsko pomembnih hranilnih snovi, ki jih telo nujno potrebuje za delovanje. Ker naše telo samo od sebe ne zmore tvoriti vitaminov oziroma mineralov ali pa jih ne more tvoriti v zadostnih količinah, je pomembno, da vzdržujemo kvalitetno in uravnoteženo prehrano, ki je pogoj za aktivno življenje ter učinkovito opravljanje dela na delovnem mestu. 

Vsakodnevno poskusite zaužiti več sadja in zelenjave

Da bi ohranili svoje zdravje na visoki ravni, poskusite vsakodnevno zaužiti več sadja in zelenjave. Pomagajte si s spodnjimi nasveti:

1. Sadje in zelenjavo shranjujte na takšnem mestu, da ga boste opazili večkrat na dan, kar bo v vas vzbudilo željo po njegovem zaužitju;

2. Raziščite ponudbo na tržišču in poiščite nove vrste sadja in zelenjave, ki jih morda še ne poznate. Raznolikost prehrane vam bo razbila rutino, hkrati pa je ključna za pridobivanje vseh potrebnih vitaminov in mineralov;

3. Izogibajte se uživanju krompirja in raje izberite druge vrste zelenjave, ki vsebujejo več hranljivih elementov in manj ogljikovih hidratov; 

4. Poskusite z novimi recepti, ki vsebujejo več zelenjave.

Sadje in zelenjavo vključite tudi v svoj službeni vsakdanjik

V kolikor tudi v vašem podjetju iščete najboljši način za ohranjanje zdravja sebe in zaposlenih, si lahko pomagate s sadnimi in zelenjavnimi programi iz podjetja Gajbica.si.

V njihovem sadnem programu boste našli več sestavljenih sadnih gajbic, kjer se najde sadež za prav vsak okus. Sestavljene so iz več ali manj sezonskega sadja, ki je poln vitaminov in mineralov. V njihovem zelenjavnem programu pa so za vas sestavili več različnih zelenjavnih gajbic, polnih odlične in predvsem zdrave zelenjave. Gajbice so sestavljene večinoma iz sezonske zelenjave, katera ima veliko mineralov in vitaminov, ki pripomorejo k boljšemu počutju in zdravju.

Ročno izbrano, ročno pakirano in skrbno dostavljeno. Pridelki tako pridejo do vas 100 % sveži in okusni! Več na Gajbica.si >>

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje