Eno jabolko v pisarni na dan odžene zdravnika stran

Dandanes ima le redkokdo dovolj časa, da bi si vsakodnevno pripravljal zdrave obroke. A Slovencev, ki posegajo po zdravi prehrani, je čedalje več. Pomembnosti vitaminov in mineralov v prehrani pa se zavedajo tudi nekateri delodajalci, ki zaposlenim že nudijo sadje v neomejenih količinah.
Eno jabolko v pisarni na dan odžene zdravnika stran

Eno jabolko v pisarni na dan odžene zdravnika stran

Sodoben način življenja posameznike sili v neprestano sedenje za delovno mizo, problematična pa sta tudi stres, ki ga ljudje doživljajo tako na delovnem mestu kot tudi drugod, ter neuravnotežena prehrana, ki je stalnica skorajda vsakega izmed nas. Vse to vodi ne le v nižjo produktivnost in manjšo uspešnost posameznika, temveč tudi v številne bolezni, kot so na primer srčno-žilna obolenja, očesne bolezni, prebavne motnje, neravnovesje sladkorja v krvi in podobno. Ljudje zaradi takšnih in podobnih težav koristijo čedalje več bolniškega staleža, kar podjetjem prinaša pomanjkanje delovne sile in začasen izpad prihodkov. 

Da bi se izognili temu, mnogi delodajalci že zavzeto iščejo načine, kako bi ohranili zdravje in produktivnost svojih delavcev na najvišjem možnem nivoju. Eden izmed možnih načinov je tudi nudenje sadja in zelenjave v neomejenih količinah za zaposlene v njihovem podjetju

Sadje in zelenjava namreč vsebujeta veliko količino življenjsko pomembnih hranilnih snovi, ki jih telo nujno potrebuje za delovanje. Ker naše telo samo od sebe ne zmore tvoriti vitaminov oziroma mineralov ali pa jih ne more tvoriti v zadostnih količinah, je pomembno, da vzdržujemo kvalitetno in uravnoteženo prehrano, ki je pogoj za aktivno življenje ter učinkovito opravljanje dela na delovnem mestu. 

Vsakodnevno poskusite zaužiti več sadja in zelenjave

Da bi ohranili svoje zdravje na visoki ravni, poskusite vsakodnevno zaužiti več sadja in zelenjave. Pomagajte si s spodnjimi nasveti:

1. Sadje in zelenjavo shranjujte na takšnem mestu, da ga boste opazili večkrat na dan, kar bo v vas vzbudilo željo po njegovem zaužitju;

2. Raziščite ponudbo na tržišču in poiščite nove vrste sadja in zelenjave, ki jih morda še ne poznate. Raznolikost prehrane vam bo razbila rutino, hkrati pa je ključna za pridobivanje vseh potrebnih vitaminov in mineralov;

3. Izogibajte se uživanju krompirja in raje izberite druge vrste zelenjave, ki vsebujejo več hranljivih elementov in manj ogljikovih hidratov; 

4. Poskusite z novimi recepti, ki vsebujejo več zelenjave.

Sadje in zelenjavo vključite tudi v svoj službeni vsakdanjik

V kolikor tudi v vašem podjetju iščete najboljši način za ohranjanje zdravja sebe in zaposlenih, si lahko pomagate s sadnimi in zelenjavnimi programi iz podjetja Gajbica.si.

V njihovem sadnem programu boste našli več sestavljenih sadnih gajbic, kjer se najde sadež za prav vsak okus. Sestavljene so iz več ali manj sezonskega sadja, ki je poln vitaminov in mineralov. V njihovem zelenjavnem programu pa so za vas sestavili več različnih zelenjavnih gajbic, polnih odlične in predvsem zdrave zelenjave. Gajbice so sestavljene večinoma iz sezonske zelenjave, katera ima veliko mineralov in vitaminov, ki pripomorejo k boljšemu počutju in zdravju.

Ročno izbrano, ročno pakirano in skrbno dostavljeno. Pridelki tako pridejo do vas 100 % sveži in okusni! Več na Gajbica.si >>

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje