Enolysovci ne počivajo!

Ekipa Enolyse od zmage na letošnjem start:Cloudu ne počiva. Svoje vrste so še povečali, zdaj iščejo še dizajnerja. Za prihodnje leto imajo več ciljev, eden od njih se bo uresničil že s prvim januarjem, ko bodo postali člani Tehnološkega parka.
Enolysovci ne počivajo!

Primož Zajec, Martin Blazinšek, Petra Malavašič in Jaka Ogorevc na 16. Slovenskem festivalu vin

“Ves razvoj smo usmerili v razvoj senzorja za merjenje sladkorja. Zdaj imamo šest prototipov senzorjev,” pove Martin Blazinšek, član ekipe Enolyse. Osredotočili so se tudi na alkohol, ki ga bodo preračunavali iz sladkorja. “Ukvarjamo se s potrditvijo te metode.

Junij je še vedno cilj za predstavitev senzorja na trgu. Alfa verzija aplikacije pa je načrtovana za februar,” spregovori o načrtih. Aplikacija bo oblikovana po responsive principu v HMTL5, za katerega so se odločili, da ne bi izgubljali preveč časa, saj z njo pokrijejo vse naprave, za native aplikacije pa se bodo odločili pozneje, “ko se bo izkazalo, da gremo v pravo smer in če bo potreba”.

Kot rečeno, člani ekipe, ki se je povečala za dva programerja in biokemičarko ter sistemskega administratorja za strežnike, ki je njihov zunanji sodelavec, od zmage na start:Cloudu niso počivali. Udeležili so se treh sejmov – največjega sejma vinarske opreme v Milanu, kjer so preverjali, kaj dela njihova konkurenca, predstavili so se na 16. Slovenskem festivalu vin v Grand hotelu Unionu, pot pa jih je zapeljala tudi na zagrebški VINOcom.

Za Enolyse se grebejo Argentinci

Zdaj so v dogovorih, kako se bodo konec januarja predstavili v Sacramentu, kjer bo potekal sejem vinarske opreme. Ravno iz onstran luže pa se jim je javil Argentinec, z željo po prevzetju trženja produkta po južni Ameriki. Z njim se slišijo nekajkrat mesečno.

Preko te povezave pa se zanje zanima tudi večja vinska klet iz Argentine, ki je zainteresirana za njihov izdelek. Sicer pa, pravi Blazinšek, po medijski izpostavljenosti smo prejeli kar nekaj povpraševanj tudi iz Slovenije. Kako bodo interesentom ugodili, še razmišljajo. Za zdaj je na voljo več rešitev.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje