Enolysovci ne počivajo!

Ekipa Enolyse od zmage na letošnjem start:Cloudu ne počiva. Svoje vrste so še povečali, zdaj iščejo še dizajnerja. Za prihodnje leto imajo več ciljev, eden od njih se bo uresničil že s prvim januarjem, ko bodo postali člani Tehnološkega parka.
Enolysovci ne počivajo!

Primož Zajec, Martin Blazinšek, Petra Malavašič in Jaka Ogorevc na 16. Slovenskem festivalu vin

“Ves razvoj smo usmerili v razvoj senzorja za merjenje sladkorja. Zdaj imamo šest prototipov senzorjev,” pove Martin Blazinšek, član ekipe Enolyse. Osredotočili so se tudi na alkohol, ki ga bodo preračunavali iz sladkorja. “Ukvarjamo se s potrditvijo te metode.

Junij je še vedno cilj za predstavitev senzorja na trgu. Alfa verzija aplikacije pa je načrtovana za februar,” spregovori o načrtih. Aplikacija bo oblikovana po responsive principu v HMTL5, za katerega so se odločili, da ne bi izgubljali preveč časa, saj z njo pokrijejo vse naprave, za native aplikacije pa se bodo odločili pozneje, “ko se bo izkazalo, da gremo v pravo smer in če bo potreba”.

Kot rečeno, člani ekipe, ki se je povečala za dva programerja in biokemičarko ter sistemskega administratorja za strežnike, ki je njihov zunanji sodelavec, od zmage na start:Cloudu niso počivali. Udeležili so se treh sejmov – največjega sejma vinarske opreme v Milanu, kjer so preverjali, kaj dela njihova konkurenca, predstavili so se na 16. Slovenskem festivalu vin v Grand hotelu Unionu, pot pa jih je zapeljala tudi na zagrebški VINOcom.

Za Enolyse se grebejo Argentinci

Zdaj so v dogovorih, kako se bodo konec januarja predstavili v Sacramentu, kjer bo potekal sejem vinarske opreme. Ravno iz onstran luže pa se jim je javil Argentinec, z željo po prevzetju trženja produkta po južni Ameriki. Z njim se slišijo nekajkrat mesečno.

Preko te povezave pa se zanje zanima tudi večja vinska klet iz Argentine, ki je zainteresirana za njihov izdelek. Sicer pa, pravi Blazinšek, po medijski izpostavljenosti smo prejeli kar nekaj povpraševanj tudi iz Slovenije. Kako bodo interesentom ugodili, še razmišljajo. Za zdaj je na voljo več rešitev.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje