Enostavno, sodobno in ugodno poslovanje z bančnimi produkti iz Poslovnega paketa SKB banke!

SKB banka pri oblikovanju svoje ponudbe v vedno bolj konkurenčnem in zahtevnem slovenskem okolju upošteva različne segmente strank, njihove potrebe, želje in navade poslovanja. Strateška usmeritev, ki ji sledi, je krepitev kakovostnih dolgoročnih partnerskih odnosov z obstoječimi strankami ter pridobivanje novih strank, s posebnim poudarkom na segmentu malega gospodarstva.
Enostavno, sodobno in ugodno poslovanje z bančnimi produkti iz Poslovnega paketa SKB banke!

SKB Banka

V skladu s to usmeritvijo je SKB banka za srednja, mala in mikro podjetja ter imetnike zasebne dejavnosti pripravila poseben Poslovni paket, torej paket bančnih storitev za malo gospodarstvo, v katerem jim je na voljo enostavno, sodobno in cenovno ugodno poslovanje z bančnimi produkti.

SKB banka v okviru posebnega paketa nudi vsem novim strankam, ki bodo do 15. junija 2007 pri banki odprle transakcijski račun, naslednje ugodnosti:

 • brezplačno vodenje transakcijskega računa do 31. decembra 2007,
 • brezplačno uporabo elektronskega bančništva PRO SKB NET do 31. decembra 2007,
 • brezplačno odobritev poslovne MasterCard kartice za eno leto,
 • brezplačno odobritev prve dovoljene prekoračitve pozitivnega stanja na transakcijskem računu ali brezplačno prvo sklenitev pogodbe za kratkoročni oziroma revolving kredit.

V obdobju od 3. do 31. maja* nudijo posebno ugodno ponudbo dolgoročnih kreditov v evrih. Ponudba, ki poleg hitrejšega in poenostavljenega postopka odobritve kredita ter nižjih stroškov odobritve vključuje tudi ugodne obrestne mere, je namenjena financiranju stalnih ali obratnih sredstev. Obrestna mera je lahko fiksna, enaka za celotno obdobje odplačevanja kredita ali spremenljiva, sestavljena iz referenčne obrestne mere EURIBOR in obrestnega pribitka.
Pogoji financiranja po posebni ponudbi so naslednji:

 • ročnost: dolgoročni krediti do treh let;
 • znesek kredita: do največ 75.000 EUR;
 • način odplačila glavnice: mesečno, v enakih obrokih;
 • način odplačila obresti: mesečno;
 • obrestna mera: že od 5,75 % fiksno ali od 6-mesečni EURIBOR + 1,1 %;
 • stroški odobritve kredita:
 • za zneske do vključno 25.000 EUR: 62,60 EUR,
 • za zneske nad 25.000 EUR do 75.000 EUR: polovični stroški odobritve kredita.

*oziroma do porabe predvidenih sredstev. Banka si pridržuje pravico do predčasnega zaključka sklepanja pogodb.

Prednost Poslovnega paketa je celovito obravnavanje strank. Podjetja niso zgolj gospodarske družbe, pač pa tudi skupina zaposlenih, posameznikov, ki so prav tako v odnosu z banko. Zatorej Poslovni paket poleg ugodnosti za podjetja vključuje tudi dodatne ugodnosti za njihove zaposlene. V okviru posebne ponudbe SKB banka nudi zaposlenim v podjetjih, ki bodo v času akcije odprla transakcijski račun, naslednje ugodnosti:

 • ob odprtju osebnega računa pri SKB banki je imetnik računa oproščen enoletnega nadomestila za vodenje računa in pristopnine za elektronsko storitev SKB NET;
 • enoletno brezplačno uporabo SKB NET-a**.

Prilagojeno ponudbo Poslovnega paketa pa SKB banka nudi tudi obstoječim strankam iz segmenta malega gospodarstva, ki posameznih produktov iz poslovnega paketa še ne uporabljajo.

Vse dodatne informacije so dosegljive na spletnem naslovu www.skb.si/poslovnipaket in v poslovalnicah SKB banke po Sloveniji.

** Opomba: Ponudba velja tudi za obstoječe imetnike osebnega računa pri SKB banki, ki storitve SKB NET še ne uporabljajo.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje