Eons, spletišče za starejše od 50 let

Ste mnenja, da po Abrahamovi zabavi življenjska funkcija začne padati? Da ni več prostora za vas kjer bi se lahko družili in spoznavali svoje vrstnike? Pri podjetju Eons imajo rešitev.
Eons, spletišče za starejše od 50 let

Druženje na spletu za uporabnike nad 50 let

Cranky (siten) je nekoliko ironično ime, ki predstavlja stran na kateri se lahko zbirajo starejši od 50 let. Tam se družijo in spoznavajo nove ljudi. Pri podjetju beležijo hitro rast članov, kar je privabilo tudi nekaj tveganih kapitalistov. Ciljna publika naj bi namreč posedovala visoko kupno moč in je tudi zaradi tega razloga zanimiva.

Najpopularnejša beseda v iskalniku je »sex«, veliko pa jih išče »online dating«. Nekateri so pri teh letih očitno na vrhuncu svojih moči, sicer pa moderna medicina priskoči na pomoč tudi pri najbolj zagatnih težavah.

Vir: VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje