Eons, spletišče za starejše od 50 let

Avtor — 08.03.2007
Ste mnenja, da po Abrahamovi zabavi življenjska funkcija začne padati? Da ni več prostora za vas kjer bi se lahko družili in spoznavali svoje vrstnike? Pri podjetju Eons imajo rešitev.
Eons, spletišče za starejše od 50 let

Druženje na spletu za uporabnike nad 50 let

Cranky (siten) je nekoliko ironično ime, ki predstavlja stran na kateri se lahko zbirajo starejši od 50 let. Tam se družijo in spoznavajo nove ljudi. Pri podjetju beležijo hitro rast članov, kar je privabilo tudi nekaj tveganih kapitalistov. Ciljna publika naj bi namreč posedovala visoko kupno moč in je tudi zaradi tega razloga zanimiva.

Najpopularnejša beseda v iskalniku je »sex«, veliko pa jih išče »online dating«. Nekateri so pri teh letih očitno na vrhuncu svojih moči, sicer pa moderna medicina priskoči na pomoč tudi pri najbolj zagatnih težavah.

Vir: VentureBeat

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje