Esponce prejel nagrado za najboljši startup EuroCloud 2013!

Avtor — 22.10.2013
Slovenski startup Esponce je z istoimensko rešitvijo v kategoriji za najboljši startup za storitve v oblaku prejel prestižno nagrado EuroCloud 2013. Slovenske barve sta poleg Esponce zastopala še podjetji SmartCom z rešitvijo CareSignal in Si.mobil s tržnico poslovnih rešitev bizstore.si.
Esponce prejel nagrado za najboljši startup EuroCloud 2013!

Esponce prejel nagrado za najboljši startup EuroCloud 2013! (Vir slike: eurocloud.si)

Tekmovanja EuroCloud 2013 za najboljše evropsko podjetje za storitve v oblaku se je udeležilo okoli 50 startupov, ki so predhodno zmagala na nacionalnih tekmovanjih v domači državi.

Slovenija je na tekmovanje, ki je potekalo v Luksemburgu, poslala tri podjetjaEsponce z istoimensko rešitvijo v kategoriji za najboljši startup za storitve v oblaku, SmartCom z rešitvijo CareSignal v kategoriji za najboljšo storitev v oblaku in Si.mobil s tržnico poslovnih rešitev bizstore.si v kategoriji najboljšega primera iz zasebnega sektorja. 

Komisija je na finalni razglasitvi, ki je potekala 15. oktobra 2013 v okviru kongresa EuroCloud v Luksemburgu, med izbranimi startupi razglasila 5 zmagovalcev. Prestižno nagrado v svoji kategoriji je prejel slovenski startup Esponce!

Esponce je razvil platformo za spletno komunikacijo, ki se danes uporablja pri marketinških kampanjah. Njihove storitve uporabljajo marketinške agencije ter številna srednje in velika podjetja, ki so izvedle kampanje za svetovno blagovne znamke. Gre za storitve, kot so QR sledenje, mobilne aplikacije in »White Label« z vključeno lokalizacijo, API in lastne »native« aplikacije za skeniranje QR kode.

Poleg slovenskega Esponce so zmagali tudi startupi:

  • PT Comunicações iz Portugalske v kategoriji “najboljša storitev v oblaku”,
  • Nomalys iz Francije v kategoriji “najboljši startup iz zasebnega sektorja”,
  • Federal Ministry for Agriculture and Forestry, the Environment and Water Law iz Avstrije v kategoriji “najboljši startup iz javnega sektorja”,
  • Fabasoft iz Nemčije v kategoriji “največji poslovni vpliv na storitve v oblaku”.

Vir: Eurocloud

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.

Preberite več >>
Vse za podjetje