Facebook je predstavil novo podobo

Facebook je predstavil novi design, ki naj bi uporabnikom ponujal večjo preglednost in hitrejše delovanje.
Facebook je predstavil novo podobo

Facebook je svoj stari videz postavil na glavo.

Zaenkrat lahko med starim in novim Facebookom še izbirate, in sicer na vrhu strani. Že čez nekaj tednov pa se bo ob prijavi novi Facebook zagnal samodejno.

Novi design je v spletno stran vnesel kar nekaj sprememb. Prva stran je po novem razdeljena v štiri glavna poglavja: Profil, Prijatelji, Aplikacije in Pošta. V Profilu si lahko ogledate t.i. steno, osnovne podatke o uporabniku, fotografije in izbrane aplikacije. Priljubljene aplikacije lahko tu dodatno namestite s klikom na znak +. Tako bodo le-te hitreje dostopne vam in vašim prijateljem. Močno bo razredčeno tudi število neuporabnih oz. spam aplikacij, ki so se v zadnjem času precej namnožile.

Facebook želi z novim designom uporabnikom ponuditi večji nadzor nad profili in bolj preprosto uporabo. Uporabniki bodo pridobili tudi več prostora za nalaganje lastnih vsebin.

Novi design si lahko zaenkrat ogledate na naslovu new.facebook.com.

Vir: Softpedia

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje