Facebook objave, ki so postale prave senzacije

Tržni in marketinški strokovnjaki venomer iščejo nove načine, kako izboljšati blagovno znamko svojega podjetja, pridobiti nove stranke ter povečati dosedanjo prodajo. Pri tem se mnogi poslužujejo Facebooka, ki si trenutno lasti naziv najbolj priljubljenega družbenega omrežja na svetu.
Facebook objave, ki so postale prave senzacije

Facebook objave, ki so postale prave senzacije (Vir slike: Master isolated images, FreeDigitalPhotos.net)

Rekordi glede števila “všečkov” in “deljenj” na Facebooku se konstantno spreminjajo. Marsikateri strokovnjak s področja trženja in marketinga išče način, kako pridobiti vsaj delček vse te pozornosti ter tako v svoje podjetje pripeljati nove potencialne kupce, ki bi izboljšali prodajo v podjetju. To lahko stori z dobrimi objavami, ki pritegnejo večje število ljudi in jih pripravijo do tega, da vsebine posredujejo tudi svojim prijateljem in znancem.

Poglejmo si nekaj objav, ki so v letu 2014 na Facebooku postale prave senzacije, saj so si s številnimi “všečki”, “deljenji” in komentarji zagotovile, da bodo vidne med številnimi uporabniki tega priljubljenega omrežja. Morda se vam utrne kakšna nova ideja pri snovanju naslednje vsebine za omenjeno družbeno omrežje.

Facebook video senzacije:

Nenavadne stvari, ki med pari povzročajo prepir:

YouTube

Devet načinov, kako zavezati šal:

YouTube

Nepridiprav, ki dobi, kar si zasluži:

YouTube

Pes, ki jé, tako kot človek:

YouTube

Psi, ki čakajo na priboljške:

YouTube

Facebook foto senzacije:

Zakaj potrebujemo najboljše prijatelje (Vir slike: Facebook womenworking):

Nori in smešni Minioni (Vir slike: Facebook ykyfcw):

Sestre (Vir slike: Facebook womenworking):

Zobna ščetka in toaletni papir (Vir slike: Facebook 1053hotfm):

Igrice na Facebooku (Vir slike: Facebook MoreFMPhilly):

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje