Facebook objave, ki so postale prave senzacije

Tržni in marketinški strokovnjaki venomer iščejo nove načine, kako izboljšati blagovno znamko svojega podjetja, pridobiti nove stranke ter povečati dosedanjo prodajo. Pri tem se mnogi poslužujejo Facebooka, ki si trenutno lasti naziv najbolj priljubljenega družbenega omrežja na svetu.
Facebook objave, ki so postale prave senzacije

Facebook objave, ki so postale prave senzacije (Vir slike: Master isolated images, FreeDigitalPhotos.net)

Rekordi glede števila “všečkov” in “deljenj” na Facebooku se konstantno spreminjajo. Marsikateri strokovnjak s področja trženja in marketinga išče način, kako pridobiti vsaj delček vse te pozornosti ter tako v svoje podjetje pripeljati nove potencialne kupce, ki bi izboljšali prodajo v podjetju. To lahko stori z dobrimi objavami, ki pritegnejo večje število ljudi in jih pripravijo do tega, da vsebine posredujejo tudi svojim prijateljem in znancem.

Poglejmo si nekaj objav, ki so v letu 2014 na Facebooku postale prave senzacije, saj so si s številnimi “všečki”, “deljenji” in komentarji zagotovile, da bodo vidne med številnimi uporabniki tega priljubljenega omrežja. Morda se vam utrne kakšna nova ideja pri snovanju naslednje vsebine za omenjeno družbeno omrežje.

Facebook video senzacije:

Nenavadne stvari, ki med pari povzročajo prepir:

YouTube

Devet načinov, kako zavezati šal:

YouTube

Nepridiprav, ki dobi, kar si zasluži:

YouTube

Pes, ki jé, tako kot človek:

YouTube

Psi, ki čakajo na priboljške:

YouTube

Facebook foto senzacije:

Zakaj potrebujemo najboljše prijatelje (Vir slike: Facebook womenworking):

Nori in smešni Minioni (Vir slike: Facebook ykyfcw):

Sestre (Vir slike: Facebook womenworking):

Zobna ščetka in toaletni papir (Vir slike: Facebook 1053hotfm):

Igrice na Facebooku (Vir slike: Facebook MoreFMPhilly):

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje