Facebook praznuje 6. rojstni dan

Šest let je minilo od splavitve socialnega omrežja Facebook in neverjetno hitra rast podjetja še vedno ne kaže znakov upočasnjevanja.
Facebook praznuje 6. rojstni dan

Facebook je prižgal novo svečko na torti (slika: techcrunch.com)

Ustanovitelj Facebooka in njegov izvršilni direktor Mark Zuckerberg je že objavil prispevek na blogu, ki proslavlja obletnico. Pravi, da bo Facebook ta teden prekoračil nov mejnik – 400 milijonov uporabnikov. Minilo je manj kot pet mesecev, ko je socialno omrežje zabeležilo 300 milijonov uporabnikov. 

Podjetje bo praznovalo na svojevrsten način. Inženirji bodo kodirali pozno v noč in kmalu bomo lahko videli nekaj novih izdelkov, ki bodo predvidoma izšli še danes zvečer. Prejšnji podobni izdelki vključujejo Facebook Video in novi HipHop PHP pretvornik. 

Na spletni strani TechCrunch-a lahko preverite, kako se je izgled strani spreminjal skozi čas. Vedeti je potrebno tudi, da se zadnjemu posnetku strani izteka čas, saj Facebook pripravlja nov dizajn, ki bo kmalu na voljo. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje