Facebook praznuje 6. rojstni dan

Avtor — 06.02.2010
Šest let je minilo od splavitve socialnega omrežja Facebook in neverjetno hitra rast podjetja še vedno ne kaže znakov upočasnjevanja.
Facebook praznuje 6. rojstni dan

Facebook je prižgal novo svečko na torti (slika: techcrunch.com)

Ustanovitelj Facebooka in njegov izvršilni direktor Mark Zuckerberg je že objavil prispevek na blogu, ki proslavlja obletnico. Pravi, da bo Facebook ta teden prekoračil nov mejnik – 400 milijonov uporabnikov. Minilo je manj kot pet mesecev, ko je socialno omrežje zabeležilo 300 milijonov uporabnikov. 

Podjetje bo praznovalo na svojevrsten način. Inženirji bodo kodirali pozno v noč in kmalu bomo lahko videli nekaj novih izdelkov, ki bodo predvidoma izšli še danes zvečer. Prejšnji podobni izdelki vključujejo Facebook Video in novi HipHop PHP pretvornik. 

Na spletni strani TechCrunch-a lahko preverite, kako se je izgled strani spreminjal skozi čas. Vedeti je potrebno tudi, da se zadnjemu posnetku strani izteka čas, saj Facebook pripravlja nov dizajn, ki bo kmalu na voljo. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje