Facebook strani z več kot 200 všečki lahko preimenujemo

Že dlje časa nas je mučilo dejstvo, da se Facebook strani z več kot 200 všečki ne da preimenovati. Facebook pač tega ne dovoli, kar nas sicer zelo jezi, saj lahko to podjetjem povzroči precej preglavic. Poglejmo, kako lahko to vseeno storimo.
Facebook strani z več kot 200 všečki lahko preimenujemo

Facebook strani z več kot 200 všečki lahko preimenujemo. (Vir slike: Facebook)

Nemalo naših poslovnih partnerjev je že spremenilo ime svojega podjetja, dejavnost, dodalo nov naziv, spremenilo vizualno podobo ipd. In če ima takšno podjetje že aktivno in dobro delujočo Facebook stran z več kot npr. 5.000 ali 10.000 prijatelji (všečkarjev), je res neumno in nesmiselno, da bi samo zaradi tega, ker se ne da spremeniti imena strani, morali odpreti novo Facebook stran in začeti vse znova. Ne le, da je to zamudno in časovno potratno, ampak je potrebno vložiti tudi precej truda in denarja v oglaševanje, nagradne igre ter Facebook aplikacije. Kot drugo pa je tudi moteče, da imamo napačno ime svoje Facebook strani, saj lahko zaradi tega zmedemo naše zveste in potencialne stranke. Zato smo se v našem podjetju odločili poiskati rešitev.

Če želimo stran preimenovati in informacijo iščemo na Google-u, nam le-ta vrne podatke različnih blogov in spletnih strani, kjer je vsem skupen en podatek. Povezava na kontaktni obrazec za prošnjo spremembe imena, ki pa žal ne deluje.

Kako torej rešiti ta problem? Iskali smo različne informacije na forumih, blogih in prišli do ideje. Izvedeli smo, da se da stopiti v stik s Facebook-om (oz. s tehnično podporo) preko zgoraj omenjenega obrazca, ki za večino uporabnikov ne deluje. Naredili smo celoten plan in scenarij kako bomo to izvedli. Vzeli smo si nekaj časa in na koncu se nam je obrestovalo. Našo Facebook stran podjetja so uspešno preimenovali (v »Mimateam«).

Plan je vseboval različne korake in postopke. Na prvi pogled je končna rešitev dokaj enostavna, ampak moramo priznati, da niti ni tako, saj je potrebno poznati precej pravil Facebook-a in upoštevati časovnico plana. Nam je uspelo. Želite da tudi vam? Z znanjem iz te izkušnje na našem lastnem primeru lahko pomagamo tudi vam. Če ste še vedno v dvomih, vam zagotavljamo, da v kolikor rešitev ne uspe, nimate popolnoma nobenih stroškov. Naša storitev je 100% varna. Torej iz vsega tega lahko samo pridobite. Kaj je torej vaš naslednji korak? Kontaktirajte nas preko naše spletne strani Facebook aplikacija, info@mimateam.com ali pa nas pokličite na 040 747 250 in skupaj bomo našli rešitev.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje