Facebook strani z več kot 200 všečki lahko preimenujemo

Že dlje časa nas je mučilo dejstvo, da se Facebook strani z več kot 200 všečki ne da preimenovati. Facebook pač tega ne dovoli, kar nas sicer zelo jezi, saj lahko to podjetjem povzroči precej preglavic. Poglejmo, kako lahko to vseeno storimo.
Facebook strani z več kot 200 všečki lahko preimenujemo

Facebook strani z več kot 200 všečki lahko preimenujemo. (Vir slike: Facebook)

Nemalo naših poslovnih partnerjev je že spremenilo ime svojega podjetja, dejavnost, dodalo nov naziv, spremenilo vizualno podobo ipd. In če ima takšno podjetje že aktivno in dobro delujočo Facebook stran z več kot npr. 5.000 ali 10.000 prijatelji (všečkarjev), je res neumno in nesmiselno, da bi samo zaradi tega, ker se ne da spremeniti imena strani, morali odpreti novo Facebook stran in začeti vse znova. Ne le, da je to zamudno in časovno potratno, ampak je potrebno vložiti tudi precej truda in denarja v oglaševanje, nagradne igre ter Facebook aplikacije. Kot drugo pa je tudi moteče, da imamo napačno ime svoje Facebook strani, saj lahko zaradi tega zmedemo naše zveste in potencialne stranke. Zato smo se v našem podjetju odločili poiskati rešitev.

Če želimo stran preimenovati in informacijo iščemo na Google-u, nam le-ta vrne podatke različnih blogov in spletnih strani, kjer je vsem skupen en podatek. Povezava na kontaktni obrazec za prošnjo spremembe imena, ki pa žal ne deluje.

Kako torej rešiti ta problem? Iskali smo različne informacije na forumih, blogih in prišli do ideje. Izvedeli smo, da se da stopiti v stik s Facebook-om (oz. s tehnično podporo) preko zgoraj omenjenega obrazca, ki za večino uporabnikov ne deluje. Naredili smo celoten plan in scenarij kako bomo to izvedli. Vzeli smo si nekaj časa in na koncu se nam je obrestovalo. Našo Facebook stran podjetja so uspešno preimenovali (v »Mimateam«).

Plan je vseboval različne korake in postopke. Na prvi pogled je končna rešitev dokaj enostavna, ampak moramo priznati, da niti ni tako, saj je potrebno poznati precej pravil Facebook-a in upoštevati časovnico plana. Nam je uspelo. Želite da tudi vam? Z znanjem iz te izkušnje na našem lastnem primeru lahko pomagamo tudi vam. Če ste še vedno v dvomih, vam zagotavljamo, da v kolikor rešitev ne uspe, nimate popolnoma nobenih stroškov. Naša storitev je 100% varna. Torej iz vsega tega lahko samo pridobite. Kaj je torej vaš naslednji korak? Kontaktirajte nas preko naše spletne strani Facebook aplikacija, info@mimateam.com ali pa nas pokličite na 040 747 250 in skupaj bomo našli rešitev.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje