Facebook strani z več kot 200 všečki lahko preimenujemo

Že dlje časa nas je mučilo dejstvo, da se Facebook strani z več kot 200 všečki ne da preimenovati. Facebook pač tega ne dovoli, kar nas sicer zelo jezi, saj lahko to podjetjem povzroči precej preglavic. Poglejmo, kako lahko to vseeno storimo.
Facebook strani z več kot 200 všečki lahko preimenujemo

Facebook strani z več kot 200 všečki lahko preimenujemo. (Vir slike: Facebook)

Nemalo naših poslovnih partnerjev je že spremenilo ime svojega podjetja, dejavnost, dodalo nov naziv, spremenilo vizualno podobo ipd. In če ima takšno podjetje že aktivno in dobro delujočo Facebook stran z več kot npr. 5.000 ali 10.000 prijatelji (všečkarjev), je res neumno in nesmiselno, da bi samo zaradi tega, ker se ne da spremeniti imena strani, morali odpreti novo Facebook stran in začeti vse znova. Ne le, da je to zamudno in časovno potratno, ampak je potrebno vložiti tudi precej truda in denarja v oglaševanje, nagradne igre ter Facebook aplikacije. Kot drugo pa je tudi moteče, da imamo napačno ime svoje Facebook strani, saj lahko zaradi tega zmedemo naše zveste in potencialne stranke. Zato smo se v našem podjetju odločili poiskati rešitev.

Če želimo stran preimenovati in informacijo iščemo na Google-u, nam le-ta vrne podatke različnih blogov in spletnih strani, kjer je vsem skupen en podatek. Povezava na kontaktni obrazec za prošnjo spremembe imena, ki pa žal ne deluje.

Kako torej rešiti ta problem? Iskali smo različne informacije na forumih, blogih in prišli do ideje. Izvedeli smo, da se da stopiti v stik s Facebook-om (oz. s tehnično podporo) preko zgoraj omenjenega obrazca, ki za večino uporabnikov ne deluje. Naredili smo celoten plan in scenarij kako bomo to izvedli. Vzeli smo si nekaj časa in na koncu se nam je obrestovalo. Našo Facebook stran podjetja so uspešno preimenovali (v »Mimateam«).

Plan je vseboval različne korake in postopke. Na prvi pogled je končna rešitev dokaj enostavna, ampak moramo priznati, da niti ni tako, saj je potrebno poznati precej pravil Facebook-a in upoštevati časovnico plana. Nam je uspelo. Želite da tudi vam? Z znanjem iz te izkušnje na našem lastnem primeru lahko pomagamo tudi vam. Če ste še vedno v dvomih, vam zagotavljamo, da v kolikor rešitev ne uspe, nimate popolnoma nobenih stroškov. Naša storitev je 100% varna. Torej iz vsega tega lahko samo pridobite. Kaj je torej vaš naslednji korak? Kontaktirajte nas preko naše spletne strani Facebook aplikacija, info@mimateam.com ali pa nas pokličite na 040 747 250 in skupaj bomo našli rešitev.

Oznake: , ,