Facebook strani za mlade podjetnike

Avtor — 01.04.2013
Mladim podjetnikom se ob vstopu v podjetništvo velikokrat porajajo mnoga vprašanja. Prav zato smo za vse začetnike v tej panogi sestavili spisek uporabnih strani s priljubljenega družabnega omrežja Facebook, na katerem različna podjetja objavljajo novosti in nasvete z njihovega področja.
Facebook strani za mlade podjetnike

Facebook strani za mlade podjetnike (Vir slike: realfresh.tv)

Mnoga podjetja že od samega začetka obstoja spletnega družabnega omrežja Facebook izkoriščajo priljubljenost in daljnosežni vpliv sodobne tehnologije in na ta način oglašujejo svoje storitve ali izdelke.

Priljubljeno socialno omrežje Facebook pa lahko za svoje potrebe izkoristite tudi vi – uporabniki. Uporabljate ga namreč lahko kot vir aktualnih in uporabnih informacij, ki se tičejo področja podjetništva, poslovanja, računovodstva, sprememb v zakonodaji ipd., kar vam lahko pomaga tako pri širitvi vašega posla kot tudi pri pridobivanju novih idej, ki jih lahko kasneje implementirate v svoje podjetje.

V kolikor želite svojemu času, ki ga preživite na družabni mreži Facebook, dodati še nekaj pridiha koristnosti, vam priporočamo ogled naslednjih strani, kjer podjetja dnevno objavljajo sveže informacije s svojega področja:

In še nekaj tujih Facebook strani:

V kolikor vas zanimajo aktualne informacije s področja podjetništva, preverite Facebook stran Zavoda mladi podjetnik!


Oznake: , , ,