Facebook v slovenščini?

Priljubljena družabna mreža poziva slovensko govoreče uporabnike naj mrežo prevedejo v svoj jezik.
Facebook v slovenščini?

Facebook bo morda kmalu preveden v slovenščino.

Včeraj se je slovenskim uporabnikom te družabne mreže prikazalo naslednje sporočilo:

Hello “(ime uporabnika)”, do you speak Slovenian?

Help translate Facebook into Slovenian so that it can be used by people all over the world, in all languages.

Click on the Translate Facebook button to add the Translations application, developed by Facebook so that you can be part of the community of translators.

I wish to participate in Facebook’s language translation project and I agree to the Additional Terms Applicable to Translate Facebook

Če se bo zbrala dovolj velika skupina, bo slovenščina sledila ostalim nacijam, ki se tega projekta že lotevajo.

Zanimivo bo videti, če bo za projekt tudi pri nas toliko zanimanja kot v nekaterih drugih državah. Za uspeh projekta se bo moralo nabrati kar nekaj navdušencev Facebooka, v Nemčiji v podobnem projektu sodeluje okoli 2.000 ljudi.

Kljub temu, da je Facebook vreden nekaj manj kot 20 milijard ameriških dolarjev, pa za prevajanje ne bodo izplačevali nobenih honorarjev…

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje