Facebook v slovenščini?

Priljubljena družabna mreža poziva slovensko govoreče uporabnike naj mrežo prevedejo v svoj jezik.
Facebook v slovenščini?

Facebook bo morda kmalu preveden v slovenščino.

Včeraj se je slovenskim uporabnikom te družabne mreže prikazalo naslednje sporočilo:

Hello “(ime uporabnika)”, do you speak Slovenian?

Help translate Facebook into Slovenian so that it can be used by people all over the world, in all languages.

Click on the Translate Facebook button to add the Translations application, developed by Facebook so that you can be part of the community of translators.

I wish to participate in Facebook’s language translation project and I agree to the Additional Terms Applicable to Translate Facebook

Če se bo zbrala dovolj velika skupina, bo slovenščina sledila ostalim nacijam, ki se tega projekta že lotevajo.

Zanimivo bo videti, če bo za projekt tudi pri nas toliko zanimanja kot v nekaterih drugih državah. Za uspeh projekta se bo moralo nabrati kar nekaj navdušencev Facebooka, v Nemčiji v podobnem projektu sodeluje okoli 2.000 ljudi.

Kljub temu, da je Facebook vreden nekaj manj kot 20 milijard ameriških dolarjev, pa za prevajanje ne bodo izplačevali nobenih honorarjev…

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje