fANfARA 2012: Niti marketinga so prepletene, razvozlajmo jih skupaj!

Avtor — 07.03.2012
11. aprila 2012 bo na Gospodarskem razstavišču vse mlade marketinške navdušence in tiste, ki bodo to še postali, v svoji družbi že petič po vrsti pozdravila fANfARA, največja študentska marketinška konferenca.
fANfARA 2012: Niti marketinga so prepletene, razvozlajmo jih skupaj!

fANfARA 2012

Skozi interaktivna predavanja in delavnice bomo skupaj razpletli vse marketinške uganke in v družbi strokovnjakov razvozlali svojo marketinško žilico. fANfARA ti ponuja stik z najboljšimi iz različnih področij marketinga, zato izkoristi priložnost in prisluhni tistim, ki so na lastni koži izkusili, kako deluje marketing v praksi. Izvedel boš vse, kar nam na faksih ne povedo.

Med drugim, bo letos z nami Darko Dujič (Google Slovenija), ki nam bo pomagal presekati gordijski vozel iskalnega marketinga, Tanja Škorić (Bruketa&Žinić), kreativna direktorica v najuspešnejši hrvaški oglaševalski agenciji, nam bo predstavila skrivnost uspeha pri prodoru na Azejbardžanski trg, direktor marketinga v podjetju Akrapovič, Neil Morely, pa bo pognal adrenalin po žilah marketinških navdušencev nad kultnimi motorji Harley Davidson. Gostili bomo tudi Tineta Poštuvana, direktorja startup podjetja Drugi vid (2nd Sight), ki so lansko leto zastopali podalpsko znanje na svetovnem finalu tekmovanja Microsoft Imagine cup, da bodo praktične izkušnje res puhtele iz naših glav, smo pripravili dve delavnici in zaključno okroglo mizo o zaposlitvenih možnostih v svetu marketinških strokovnjakov. Odklikaj na spletno stran in preveri celoten program.

Smo uspeli pritegniti tvojo pozornost, kajne? Ne oklevaj, skoči z nami v marketinške čevlje in dobro zavozlaj vezalke. Skupaj bomo razvozlali vse marketinške vozle in res nočemo, da ostaneš bos. Oglej si program konference, če že veš, da je fANfARA prava zate, lahko prijavnico izpolniš tukaj.»Early bird« kotizacije pa lahko ujameš še do 15. marca!

Se vidimo 11. aprila na Gospodarskem razstavišču!

Oznake: , ,