Konferenca »Fear&Fail @ Crowdfunding« je pričela z zbiranjem sredstev na Indiegogo

Na Indiegogo je s svojo kampanjo pravkar štartal nov slovenski projekt: »Fear&Fail @ Crowdfunding Conference«. Gre za prvo množično financiranje katerekoli konference na tej strani Atlantika. V kolikor bo kampanja uspešna, bo konferenca na sporedu 14. novembra 2014 v Murski Soboti.
Konferenca »Fear&Fail @ Crowdfunding« je pričela z zbiranjem sredstev na Indiegogo

Konferenca »Fear&Fail @ Crowdfunding« na Indiegogo! (Vir slike: Organizacija Fear&Fail)

Konferenca »Fear&Fail @ Crowdfunding« se bo v večini primerov osredotočala na govorce, katerih kampanje množičnega financiranja so spodletele, a so kasneje iz njih vseeno uspeli razviti uspešna podjetja. Na ta način se želi dogodek bolj približati samim obiskovalcem in jim predstaviti tudi ključne vidike neuspehov, ki pa dostikrat niso opaženi – učenje iz napak!

Vsak se lahko na neki ravni poveže z neuspešnimi projekti in se iz njega nauči dovolj, da sam te napake ne ponovi. Fear & Fail je varen kraj, kjer lahko ljudje odprto govorijo o svojih neuspehih, kaj so se iz njih naučili in kaj bi svetovali drugim. Na konferenci bo možno slišati devet takšnih zgodb. Celoten dogodek bo potekal v angleščini. Ogled bo možen v živo ali pa z ogledom prenosa preko spleta. Vstopnice si lahko zagotovite tako, da ekipo Fear & Fail podprete na Indiegogo.

Podprite projekt >>

Jose Antonio Morales, oče organizacije Fear & Fail, ki se v splošnem osredotoča na celotno podjetniško sfero, pravi, da je s pomočjo Fear & Fail dogodkov pridobil neprecenljive izkušnje: »Morda gre prav za sinergijo med tem, kaj imajo za povedati govorci in kaj si misli občinstvo, da je prav vsak dogodek neprecenljiva in prijetna izkušnja, kar še naprej potrjuje pomembnost takšnih dogodkov za naprej.« Prav zaradi tega se dogodki organizacije hitro širijo tudi po tujini, saj bodo na seznam krajev dogodkov poleg Dunaja in Peruja kmalu dodali še Belgijo, Nizozemsko, Egipt in Avstralijo.

Zanimivo je, da je ideja o dogodku za propadle kampanje množičnega financiranja prišla s strani Žige Berceta, ki je bil skupaj z bratom uspešen s svojo kampanjo na Kickstarterju. Po predstavitvi projekta Joseju sta oba kmalu ugotovila, da je zaradi velikega zanimanja potrebno organizirati kar konferenco na to temo.

Ključni podatki:

  • Mednarodna konferenca o množičnem financiranju bo potekala 14. novembra 2014 v Murski Soboti. Zaradi dobre lokacije mesta in njegove bližine do Budimpešte, Dunaja, Zagreba in Ljubljane se pričakuje mednarodna množica obiskovalcev. 
  • Vstopnice za obisk ali ogled preko spleta so na voljo preko platforme za množično financiranje Indiegogo. Nahajajo se v obliki nagrad, ki jih dobite, če podprete projekt. 
  • Fokus bo na govorcih iz Italije, Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske, katerih kampanje množičnega financiranja so spodletele, a so kasneje vseeno postale uspešni projekti. 
  • Prav tako bo možno slišati nasvete ljudi z uspešnimi kampanjami in strokovnjakov iz podpornega okolja. Koristni nasveti in priložnost za mreženje bodo marsikomu pomagali pri napredku lastne kampanje. 
  • Dogodek je tudi priložnost za bolj tradicionalna podjetja, da se spoznajo s tem novim pristopom testiranja idej in prodiranja na tuje trge, kar je ena od ključnih priložnosti za njih, ki jih konferenca poskuša poudariti. 
  • Kot projekti sodelujočih, se tudi sama konferenca financira preko kampanje za množično financiranje, kar je v tem trenutku prava posebnost na tej strani Atlantika
  • Organizacija Fear & Fail je že izpeljala dogodke v Sloveniji, Avstriji in Peruju. V naslednjih nekaj mesecih se njeni dogodki širijo tudi v Belgijo, Nizozemsko, Egipt in Avstralijo.

»Fear & Fail @ Crowdfunding Conference« je z zbiranjem sredstev na platformi Indiegogo pričela 7. oktobra 2014 ob 10:30 uri. Podprite projekt >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje