Februar nam ponovno prinaša novosti na področju aktualnih razpisov

Avtor — 15.02.2012
V nadaljevanju si lahko preberete o razpisih, ki so bili objavljeni v tem tednu. Predstavljamo vam na novo objavljene razpise, še vedno aktualne razpise in prihajajoče razpise, ki bi vas utegnili zanimati. Tokrat vam predstavljamo dve novosti in šest še vedno aktualnih razpisov.
Februar nam ponovno prinaša novosti na področju aktualnih razpisov

Februar nam ponovno prinaša novosti na področju aktualnih razpisov. (Vir slike: sxc.hu)

Novo na področju aktualnih razpisov

  • Sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanje novih delovnih mest na območju občin Bovec, Kobarid in Tolmin. Do 50 % sofinanciranje za nakup zemljišč, strojev in opreme, objektov ali gradnjo objektov ter nakup nematerialnih naložb. Rok 9.3.2012. Več informacij o razpisu najdete tukaj >>
  • Sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanje novih delovnih mest na območju občin Osilnica, Semič, Metlika, Kočevje,Črnomelj, Loški Potok ali Kostel. Do 50 % sofinanciranje za nakup strojev in opreme, nematerialnih naložb in gradbenih del za sklop turizem. Rok 13.3.2012. Več informacij o razpisu najdete tukaj >>

Še vedno aktualno

  • Ugodni krediti za podjetja, ki želijo vlagati v raziskave in razvoj, možnost moratorija do 4 leta in doba odplačevanja do 12 let. Minimalna višina kredita 200.000.
  • Naslednje odpiranje za KNLB in DOLB je 1.3.2012, za UREE 7.3.2012 in za UJR1 4.4.2012. Prijave se že zbirajo.
  • Do 85 % sofinanciranje čezmejnega sodelovanja med Slovenijo in Hrvaško na področju gospodarskega in družbenega razvoja ter na področju trajnostnega upravljanja z naravnimi viri. Minimalno 2 partnerja (po en iz vsake države), ki sodelujeta pri skupnem razvoju, pri skupnem izvajanju, imata skupno osebje ali skupno financiranje.
  • Spodbujanje zaposlovanja in usposabljanja ranljivih ciljnih oseb z razvojem dejavnosti socialnega podjetništva. Tudi do 100 % sofinanciranje projekta.

Razpisi, ki prihajajo

  • Javni razpis za ugodna posojila v podjetništvu, predvidoma februar 2012 (Slovenski regionalno razvojni sklad).
  • Napoved razpisa za sofinanciranje projektov razvoja e-storitev in mobilnih aplikacij za javne in zasebne neprofitne organizacije v letih 2011 do 2013. Predvidena objava razpisa je marec 2012.

Vir: Kristina Kočet, Tiko Pro d.o.o.

Oznake: