Finalisti Seedcamp Weeka 2009

Enaindvajsetega septembra se začenja že tretji Seedcamp, ki s programi mentorstva in drugimi ugodnostmi mladim evropskim podjetnikom pomaga pri ustanavljanju in rasti podjetij. Med finalisti lahko najdemo hrvaško podjetje ShoutEm, Slovenci pa se letos žal nismo uvrstili med najboljše.
Finalisti Seedcamp Weeka 2009

Letošnji Seedcamp brez slovenskih finalistov. (Vir: seedcamp.com)

Na dogodku, ki se bo odvijal med 21. in 25. septembrom v Londonu, organizatorji letos mladim podjetnikom poleg možnosti mreženja ponujajo tudi celovit program, ki vključuje mentorstvo, vstop na dogodke po celem svetu, prilagodljive investicijske strukture ter možnost povezovanja s podjetji in strokovnjaki, zmagovalci pa prejmejo investicijo v višini od 30 do 50 tisoč evrov.

Med finaliste letošnjega Seedcamp Weeka 2009 se žal ni uvrstilo nobeno slovensko podjetje, vendar pa se je od več sto prijavljenih podjetij med 21 finalistov uvrstila ekipa mikroblogerskega podjetja ShoutEm iz sosednje Hrvaške.

Vsi, ki so letos zamudili priložnost pa lahko razmislijo o prijavi na naslednji Seedcamp ali katerega izmed Mini Seedcampov, ki se znova začnejo januarja 2010.

Vir: Seedcamp

Oznake: , ,