Finalisti Seedcamp Weeka 2009

Enaindvajsetega septembra se začenja že tretji Seedcamp, ki s programi mentorstva in drugimi ugodnostmi mladim evropskim podjetnikom pomaga pri ustanavljanju in rasti podjetij. Med finalisti lahko najdemo hrvaško podjetje ShoutEm, Slovenci pa se letos žal nismo uvrstili med najboljše.
Finalisti Seedcamp Weeka 2009

Letošnji Seedcamp brez slovenskih finalistov. (Vir: seedcamp.com)

Na dogodku, ki se bo odvijal med 21. in 25. septembrom v Londonu, organizatorji letos mladim podjetnikom poleg možnosti mreženja ponujajo tudi celovit program, ki vključuje mentorstvo, vstop na dogodke po celem svetu, prilagodljive investicijske strukture ter možnost povezovanja s podjetji in strokovnjaki, zmagovalci pa prejmejo investicijo v višini od 30 do 50 tisoč evrov.

Med finaliste letošnjega Seedcamp Weeka 2009 se žal ni uvrstilo nobeno slovensko podjetje, vendar pa se je od več sto prijavljenih podjetij med 21 finalistov uvrstila ekipa mikroblogerskega podjetja ShoutEm iz sosednje Hrvaške.

Vsi, ki so letos zamudili priložnost pa lahko razmislijo o prijavi na naslednji Seedcamp ali katerega izmed Mini Seedcampov, ki se znova začnejo januarja 2010.

Vir: Seedcamp

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje