Finance vabijo na forum

Avtor Borut Borštnik — 21.04.2010
Komentiraj!
Časnik Finance v četrtek, 22. aprila, ob 16. uri v Aerodromu v Slovenj Gradcu s pričetkom ob 16.30. uri prireja koroški regijski gospodarski forum, ki se ga bo udeležil tudi minister za promet Patrick Vlačič.
Finance vabijo na forum

Časnik Finance vabi na forum na Koroško.

Časnik Finance ostaja zvest svoji ideji iskanja novih poslovnih priložnosti, ki prinašajo pozitivne spremembe za vse, zato se letos po nekaj letih premora znova odpravlja na pot po Sloveniji. Za Pomurjem, ki smo ga obiskali marca, naše druženje nadaljujemo na Koroškem, natančneje v Aerodromu v Slovenj Gradcu.

Koroška se ponaša z dolgo industrijsko zgodovino, a podobno kot v drugih regijah države se je tudi tam lani zamajalo nekaj ključnih gospodarskih stebrov. Naše druženje bomo izkoristili za konstruktivno debato o možnostih za nove priložnosti, v njej pa bodo sodelovali predstavniki vlade, lokalnih oblasti, lokalnimi gospodarstveniki in predstavniki civilne družbe.

V prvem delu foruma z naslovom Koroška – regija, ki kljubuje težavam, bomo iskali odgovore na vprašanja, koliko evropskih sredstev je še na voljo in v katere dejavnosti ga bo država usmerjala ter kako bo slednja pomagala pri povečevanju konkurenčnosti podjetij. Svoje izkušnje iz prakse bodo predstavili tudi predstavniki uspešnih podjetij, kljub težkim časom namreč obstajajo zgodbe o uspehu, za katerimi stojijo pogumni podjetniki. zato bomo predstavili nekaj primerov dobre prakse, sledila pa bo okrogla miza o priložnostih za razvoj velikih in uveljavljenih podjetij v regiji.

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!