Fleekaboo – edinstvene kreacije iz starih kosov oblačil

Skozi predavanja in delavnice se je na KickUP programu kreiralo šest svežih startupov, vsak s svojo inovativno idejo, ki rešuje specifičen problem za določeno ciljno skupino. Tokrat predstavljamo idejo ekipe Fleekaboo, ki nudi raznovrstne načine edinstvenih kreacij iz starih kosov oblačil.
Fleekaboo – edinstvene kreacije iz starih kosov oblačil

Fleekaboo – edinstvene kreacije iz starih kosov oblačil (Vir slike: Miha Fabjan)

Fleekaboo dekleta se zavedajo, da je eden največjih problemov nežnejše populacije “polna omara oblačil, vendar nič za obleči”.

“Zato smo se tri igrive mladenke odločile, da je potrebno stara oblačila narediti zopet “kul”. Kako? Pošljete nam vsaj tri kose oblačil – tiste, ki jih več ne nosite, vendar jih vseeno ne morete zavreči, saj so morda prežeti s spomini. S posebno pozornostjo iz teh starih kosov dizajniramo novo, edinstveno kreacijo, ki govori svojo zgodbo,« razloži Nika Štrbenc. Zato so njihovi potencialni potrošniki prav vsi, ki najdejo odvečne kose oblačil v svoji omari in hkrati tudi tisti, ki s svojimi oblačili radi izstopajo iz množice, saj preko Fleekaboo-ja dobijo edinstven izdelek.

Zaenkrat ekipo sestavljajo tri dekleta: Nina Pugelj, ki je kot modna oblikovalka začela s predelovanjem oblačil, Irena Žagar, študentka menedžmenta in grafična oblikovalka, ki skrbi za vizualno podobo ter Nika Štrbenc, odgovorna za marketing. “Po dveh mesecih dela vidimo, da smo super ekipa, saj se tako v znanjih kot po osebnostih dopolnjujemo. V kratkem imamo namen poiskati tudi pomoč s tehničnega področja,” meni Štrbenčeva. “Vsekakor pa ne smemo pozabiti na fante iz Startup Novo mesto, ki so nam skozi program KickUP svetovali in nas obračali v pravo smer. To je tista glavna prednost programa: v vsakem trenutku je nekdo na voljo za pomoč ali pa samo za tisti kanček motivacije, ki je potrebna kdaj pa kdaj,” še doda Nika.

LACEnano – izboljšani načini tetoviranja >>

Modno obarvane vizije

Vizije za prihodnost ostajajo modno obarvane. “Zaenkrat se osredotočamo bolj na bližnjo prihodnost in gradimo idejo korak za korakom. Je pa naša vizija ustvariti platformo, ki bo združevala modne oblikovalce iz vsega sveta. Se pravi, želimo ustvariti skupnost oblikovalcev, ki bodo stara oblačila preoblikovali v nove unikatne kose in jih vrnili nazaj k lastniku,” še izvemo s strani članic ekipe Fleekaboo.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje