Fleekaboo – edinstvene kreacije iz starih kosov oblačil

Skozi predavanja in delavnice se je na KickUP programu kreiralo šest svežih startupov, vsak s svojo inovativno idejo, ki rešuje specifičen problem za določeno ciljno skupino. Tokrat predstavljamo idejo ekipe Fleekaboo, ki nudi raznovrstne načine edinstvenih kreacij iz starih kosov oblačil.
Fleekaboo – edinstvene kreacije iz starih kosov oblačil

Fleekaboo – edinstvene kreacije iz starih kosov oblačil (Vir slike: Miha Fabjan)

Fleekaboo dekleta se zavedajo, da je eden največjih problemov nežnejše populacije “polna omara oblačil, vendar nič za obleči”.

“Zato smo se tri igrive mladenke odločile, da je potrebno stara oblačila narediti zopet “kul”. Kako? Pošljete nam vsaj tri kose oblačil – tiste, ki jih več ne nosite, vendar jih vseeno ne morete zavreči, saj so morda prežeti s spomini. S posebno pozornostjo iz teh starih kosov dizajniramo novo, edinstveno kreacijo, ki govori svojo zgodbo,« razloži Nika Štrbenc. Zato so njihovi potencialni potrošniki prav vsi, ki najdejo odvečne kose oblačil v svoji omari in hkrati tudi tisti, ki s svojimi oblačili radi izstopajo iz množice, saj preko Fleekaboo-ja dobijo edinstven izdelek.

Zaenkrat ekipo sestavljajo tri dekleta: Nina Pugelj, ki je kot modna oblikovalka začela s predelovanjem oblačil, Irena Žagar, študentka menedžmenta in grafična oblikovalka, ki skrbi za vizualno podobo ter Nika Štrbenc, odgovorna za marketing. “Po dveh mesecih dela vidimo, da smo super ekipa, saj se tako v znanjih kot po osebnostih dopolnjujemo. V kratkem imamo namen poiskati tudi pomoč s tehničnega področja,” meni Štrbenčeva. “Vsekakor pa ne smemo pozabiti na fante iz Startup Novo mesto, ki so nam skozi program KickUP svetovali in nas obračali v pravo smer. To je tista glavna prednost programa: v vsakem trenutku je nekdo na voljo za pomoč ali pa samo za tisti kanček motivacije, ki je potrebna kdaj pa kdaj,” še doda Nika.

LACEnano – izboljšani načini tetoviranja >>

Modno obarvane vizije

Vizije za prihodnost ostajajo modno obarvane. “Zaenkrat se osredotočamo bolj na bližnjo prihodnost in gradimo idejo korak za korakom. Je pa naša vizija ustvariti platformo, ki bo združevala modne oblikovalce iz vsega sveta. Se pravi, želimo ustvariti skupnost oblikovalcev, ki bodo stara oblačila preoblikovali v nove unikatne kose in jih vrnili nazaj k lastniku,” še izvemo s strani članic ekipe Fleekaboo.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje