BLOG MARKETING DELAVNICA

Fleekaboo – edinstvene kreacije iz starih kosov oblačil

Skozi predavanja in delavnice se je na KickUP programu kreiralo šest svežih startupov, vsak s svojo inovativno idejo, ki rešuje specifičen problem za določeno ciljno skupino. Tokrat predstavljamo idejo ekipe Fleekaboo, ki nudi raznovrstne načine edinstvenih kreacij iz starih kosov oblačil.
Fleekaboo – edinstvene kreacije iz starih kosov oblačil

Fleekaboo – edinstvene kreacije iz starih kosov oblačil (Vir slike: Miha Fabjan)

Fleekaboo dekleta se zavedajo, da je eden največjih problemov nežnejše populacije “polna omara oblačil, vendar nič za obleči”.

“Zato smo se tri igrive mladenke odločile, da je potrebno stara oblačila narediti zopet “kul”. Kako? Pošljete nam vsaj tri kose oblačil – tiste, ki jih več ne nosite, vendar jih vseeno ne morete zavreči, saj so morda prežeti s spomini. S posebno pozornostjo iz teh starih kosov dizajniramo novo, edinstveno kreacijo, ki govori svojo zgodbo,« razloži Nika Štrbenc. Zato so njihovi potencialni potrošniki prav vsi, ki najdejo odvečne kose oblačil v svoji omari in hkrati tudi tisti, ki s svojimi oblačili radi izstopajo iz množice, saj preko Fleekaboo-ja dobijo edinstven izdelek.

Zaenkrat ekipo sestavljajo tri dekleta: Nina Pugelj, ki je kot modna oblikovalka začela s predelovanjem oblačil, Irena Žagar, študentka menedžmenta in grafična oblikovalka, ki skrbi za vizualno podobo ter Nika Štrbenc, odgovorna za marketing. “Po dveh mesecih dela vidimo, da smo super ekipa, saj se tako v znanjih kot po osebnostih dopolnjujemo. V kratkem imamo namen poiskati tudi pomoč s tehničnega področja,” meni Štrbenčeva. “Vsekakor pa ne smemo pozabiti na fante iz Startup Novo mesto, ki so nam skozi program KickUP svetovali in nas obračali v pravo smer. To je tista glavna prednost programa: v vsakem trenutku je nekdo na voljo za pomoč ali pa samo za tisti kanček motivacije, ki je potrebna kdaj pa kdaj,” še doda Nika.

LACEnano – izboljšani načini tetoviranja >>

Modno obarvane vizije

Vizije za prihodnost ostajajo modno obarvane. “Zaenkrat se osredotočamo bolj na bližnjo prihodnost in gradimo idejo korak za korakom. Je pa naša vizija ustvariti platformo, ki bo združevala modne oblikovalce iz vsega sveta. Se pravi, želimo ustvariti skupnost oblikovalcev, ki bodo stara oblačila preoblikovali v nove unikatne kose in jih vrnili nazaj k lastniku,” še izvemo s strani članic ekipe Fleekaboo.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje