Flip IT: z enim klikom do celovite rešitve za pisarno

Flip IT je celovita rešitev za pisarno, ki se drži gesla: "Vi skrbite za vaš posel, Flip IT skrbi za vaš IT." Poleg programske in strojne opreme vključuje še storitve, kot so spletna povezava, bistveno cenejša IP telefonija, e-pošta, spletna stran z gostovanjem, vzdrževanje in posodobitve ter pomoč uporabnikom.
Flip IT: celovita računalniška storitev za pisarno

Storitev Flip IT vam omogoča, da se zbrano posvečate svoji osnovni dejavnosti.

Celovita rešitev Flip IT podjetja Virtu temelji na modelu EaaS (vse kot storitev) računalništva v oblaku, ki ga dandanes uporablja že veliko število podjetij. Flip IT omogoča brezhibno upravljanje in vrhunsko IT infrastrukturo, ki je v primerjavi z nabavo in upravljanjem tradicionalne infrastrukture za podjetja bistveno ugodnejša.

Možnost izvajanja storitev in hranjenja podatkov na oddaljenem mestu spada med glavne prednosti računalništva v oblaku, kar je zelo pomembno predvsem za mala in novonastala podjetja, ki v večini primerov nimajo lastne IT infrastrukture, potrebne za poslovanje. Za tovrstna podjetja nakup in vzdrževanje le-te pogosto predstavljata prevelik strošek.

Računalništvo v oblaku poleg tega omogoča, da se najeta infrastruktura prilagaja potrebam poslovanja, kar je še posebej zanimivo za podjetja, ki so v času gospodarske krize zelo izpostavljena.

Flip IT omogoča dostop do aplikacij in podatkov prek varne spletne povezave, za popolno varnost pri hrambi podatkov pa skrbi avtomatiziran sistem varnostnih kopij.

Rešitev Flip IT je na voljo v obliki mesečne naročnine že od 30 evrov na mesec. Elementi storitve se izbirajo za vsako stranko posebej, pri čemer uporabniki lahko dobijo v uporabo:

  • strojno opremo (odjemalec z miško in s tipkovnico, monitor, telefon, tiskalnik, strežnik, mrežna oprema),
  • programsko opremo (MS Windows, MS office, Open Office, SQL server, CRM aplikacija, Visio, oblikovna orodja Expression itn.),
  • storitve (internet, IP telefonija, poštni predali, spletna stran z gostovanjem, varno arhiviranje podatkov, gostovanje strežnika, vzdrževanje in posodobitve, pomoč uporabnikom).
Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje