Flip IT: z enim klikom do celovite rešitve za pisarno

Flip IT je celovita rešitev za pisarno, ki se drži gesla: "Vi skrbite za vaš posel, Flip IT skrbi za vaš IT." Poleg programske in strojne opreme vključuje še storitve, kot so spletna povezava, bistveno cenejša IP telefonija, e-pošta, spletna stran z gostovanjem, vzdrževanje in posodobitve ter pomoč uporabnikom.
Flip IT: celovita računalniška storitev za pisarno

Storitev Flip IT vam omogoča, da se zbrano posvečate svoji osnovni dejavnosti.

Celovita rešitev Flip IT podjetja Virtu temelji na modelu EaaS (vse kot storitev) računalništva v oblaku, ki ga dandanes uporablja že veliko število podjetij. Flip IT omogoča brezhibno upravljanje in vrhunsko IT infrastrukturo, ki je v primerjavi z nabavo in upravljanjem tradicionalne infrastrukture za podjetja bistveno ugodnejša.

Možnost izvajanja storitev in hranjenja podatkov na oddaljenem mestu spada med glavne prednosti računalništva v oblaku, kar je zelo pomembno predvsem za mala in novonastala podjetja, ki v večini primerov nimajo lastne IT infrastrukture, potrebne za poslovanje. Za tovrstna podjetja nakup in vzdrževanje le-te pogosto predstavljata prevelik strošek.

Računalništvo v oblaku poleg tega omogoča, da se najeta infrastruktura prilagaja potrebam poslovanja, kar je še posebej zanimivo za podjetja, ki so v času gospodarske krize zelo izpostavljena.

Flip IT omogoča dostop do aplikacij in podatkov prek varne spletne povezave, za popolno varnost pri hrambi podatkov pa skrbi avtomatiziran sistem varnostnih kopij.

Rešitev Flip IT je na voljo v obliki mesečne naročnine že od 30 evrov na mesec. Elementi storitve se izbirajo za vsako stranko posebej, pri čemer uporabniki lahko dobijo v uporabo:

  • strojno opremo (odjemalec z miško in s tipkovnico, monitor, telefon, tiskalnik, strežnik, mrežna oprema),
  • programsko opremo (MS Windows, MS office, Open Office, SQL server, CRM aplikacija, Visio, oblikovna orodja Expression itn.),
  • storitve (internet, IP telefonija, poštni predali, spletna stran z gostovanjem, varno arhiviranje podatkov, gostovanje strežnika, vzdrževanje in posodobitve, pomoč uporabnikom).
Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje