Flip IT: z enim klikom do celovite rešitve za pisarno

Avtor Flip IT — 03.01.2011
Komentiraj!
Flip IT je celovita rešitev za pisarno, ki se drži gesla: "Vi skrbite za vaš posel, Flip IT skrbi za vaš IT." Poleg programske in strojne opreme vključuje še storitve, kot so spletna povezava, bistveno cenejša IP telefonija, e-pošta, spletna stran z gostovanjem, vzdrževanje in posodobitve ter pomoč uporabnikom.
Flip IT: z enim klikom do celovite rešitve za pisarno

Podjetje Virtu nudi vse storitve, ki potrebne za sodobno delovno okolje, edini strošek pa je vnaprej znana mesečna naročnina.

Celovita rešitev Flip IT podjetja Virtu temelji na modelu EaaS (vse kot storitev) računalništva v oblaku, ki ga dandanes uporablja že veliko število podjetij. Flip IT omogoča brezhibno upravljanje in vrhunsko IT infrastrukturo, ki je v primerjavi z nabavo in upravljanjem tradicionalne infrastrukture za podjetja bistveno ugodnejša.

Možnost izvajanja storitev in hranjenja podatkov na oddaljenem mestu spada med glavne prednosti računalništva v oblaku, kar je zelo pomembno predvsem za mala in novonastala podjetja, ki v večini primerov nimajo lastne IT infrastrukture, potrebne za poslovanje. Za tovrstna podjetja nakup in vzdrževanje le-te pogosto predstavljata prevelik strošek.

Računalništvo v oblaku poleg tega omogoča, da se najeta infrastruktura prilagaja potrebam poslovanja, kar je še posebej zanimivo za podjetja, ki so v času gospodarske krize zelo izpostavljena.

Flip IT omogoča dostop do aplikacij in podatkov prek varne spletne povezave, za popolno varnost pri hrambi podatkov pa skrbi avtomatiziran sistem varnostnih kopij.

Rešitev Flip IT je na voljo v obliki mesečne naročnine že od 30 evrov na mesec. Elementi storitve se izbirajo za vsako stranko posebej, pri čemer uporabniki lahko dobijo v uporabo:

  • strojno opremo (odjemalec z miško in s tipkovnico, monitor, telefon, tiskalnik, strežnik, mrežna oprema),
  • programsko opremo (MS Windows, MS office, Open Office, SQL server, CRM aplikacija, Visio, oblikovna orodja Expression itn.),
  • storitve (internet, IP telefonija, poštni predali, spletna stran z gostovanjem, varno arhiviranje podatkov, gostovanje strežnika, vzdrževanje in posodobitve, pomoč uporabnikom).
shranjeno pod: , ,
Prijavi se na e-novice!