Flurry, pregledovalnik e-pošte za mobilnik

Brezplačna aplikacija, katera vam omogoča prebiranje e-pošte in novic.
Flurry, pregledovalnik e-pošte za mobilnik

Brezplačna Java za pregledovanje e-pošte za mobilnike

Marsikdo si pametnih telefonov ne more privoščit ali pa je mnenja, da večino funkcij ne bo nikoli uporabljal. Kljub temu bi se verjetno večina strinjala, da je možnost pregledovanja elektronske pošte praktičnen dodatek telefonu. Java aplikacijo si prenesete na telefon, kjer lahko istočasno uredite svoje kontakte. Program deluje na sistemu RSS.

V zadnjem letu naj bi se prijavilo 140.000 uporabnikov, podjetje pa bo stroške pokrivalo s trženjem marketinškega prostora.

Na naslednjem naslovu si lahko preberete kako aplikacija deluje in si ogledate nekaj slik (Flurry).

 

 

Vir: VentureBeat

 

 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje