Flurry, pregledovalnik e-pošte za mobilnik

Brezplačna aplikacija, katera vam omogoča prebiranje e-pošte in novic.
Flurry, pregledovalnik e-pošte za mobilnik

Brezplačna Java za pregledovanje e-pošte za mobilnike

Marsikdo si pametnih telefonov ne more privoščit ali pa je mnenja, da večino funkcij ne bo nikoli uporabljal. Kljub temu bi se verjetno večina strinjala, da je možnost pregledovanja elektronske pošte praktičnen dodatek telefonu. Java aplikacijo si prenesete na telefon, kjer lahko istočasno uredite svoje kontakte. Program deluje na sistemu RSS.

V zadnjem letu naj bi se prijavilo 140.000 uporabnikov, podjetje pa bo stroške pokrivalo s trženjem marketinškega prostora.

Na naslednjem naslovu si lahko preberete kako aplikacija deluje in si ogledate nekaj slik (Flurry).

 

 

Vir: VentureBeat

 

 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje