FlyKly prejel nagrado New York Design Award 2014

Pred nekaj dnevi je v New Yorku potekala svečana podelitev nagrad za najboljše dizajne v različnih kategorijah. V kategoriji za najboljši koncept dizajna je slavil Flykly, "pametno" električno kolo, ki ga je zasnovala slovenska ekipa z Nikom Klanškom na čelu.
FlyKly prejel nagrado New York Design Award 2014

FlyKly prejel nagrado New York Design Award 2014! (Vir slike: FlyKly in nycdesignawards)

Organizacija design100 je tudi letos podelila nagrade za najboljše dizajne v različnih kategorijah. Na tokratnem izboru, ki je potekal v New Yorku, se je za nagrado v kategoriji za najboljši koncept dizajna potegoval tudi slovenski startup Flykly, ki je pred dobrega pol leta doživel izjemen uspeh na Kickstarterju. 

Strokovna komisija je ocenila, da je slovenska ekipa pri zasnovanju “pametnega” električnega kolesa opravila izjemno delo, zato ji je podelila častni naziv zmagovalca New York 2014 Design Award Winner v svoji kategoriji. 

Za projektom Flykly, ki se je pred dobrega pol leta proslavil z velikim uspehom na Kickstarterju, stoji pobudnik projekta in direktor Niko Klanšek z ekipo: za dizajn produkta je poskrbel Matej Colja, za grafični dizajn je poskrbela Romina Kavčič, za programsko opremo pa Klemen Nagode, Marko Jurinčič in Rok ČrešnikEkipi iskreno čestitamo!

Imate tudi vi mlado podjetje? Prijavite se na izbor Mladi podjetnik 2014 >>

O nagradah Design Award

Nagrade Design Award se podeljujejo na treh kontinentih, in sicer v New Yorku, Londonu, Melbournu in Sydneyu. Predstavljajo priznanje za oblikovalce na številnih področjih: oblikovanje notranjih prostorov, oblikovanje digitalnih produktov, arhitektura, grafika, oblačila, organizacija dogodkov, moda, oglaševanje, prehrana, publikacije ipd.

Izbora se vsako leto udeleži večje število tekmovalcev. Letos se je samo v New Yorku prijavilo več kot 280 podjetij ali posameznikov, med katerimi pa je komisija nato izbrala 80 finalistov. Izbor v Londonu, Melbournu in Sydneyu letos še ni potekal, prijave pa so še možne.

Vir: design100

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje