BLOG MARKETING DELAVNICA

FlyKly prejel nagrado New York Design Award 2014

Pred nekaj dnevi je v New Yorku potekala svečana podelitev nagrad za najboljše dizajne v različnih kategorijah. V kategoriji za najboljši koncept dizajna je slavil Flykly, "pametno" električno kolo, ki ga je zasnovala slovenska ekipa z Nikom Klanškom na čelu.
FlyKly prejel nagrado New York Design Award 2014

FlyKly prejel nagrado New York Design Award 2014! (Vir slike: FlyKly in nycdesignawards)

Organizacija design100 je tudi letos podelila nagrade za najboljše dizajne v različnih kategorijah. Na tokratnem izboru, ki je potekal v New Yorku, se je za nagrado v kategoriji za najboljši koncept dizajna potegoval tudi slovenski startup Flykly, ki je pred dobrega pol leta doživel izjemen uspeh na Kickstarterju. 

Strokovna komisija je ocenila, da je slovenska ekipa pri zasnovanju “pametnega” električnega kolesa opravila izjemno delo, zato ji je podelila častni naziv zmagovalca New York 2014 Design Award Winner v svoji kategoriji. 

Za projektom Flykly, ki se je pred dobrega pol leta proslavil z velikim uspehom na Kickstarterju, stoji pobudnik projekta in direktor Niko Klanšek z ekipo: za dizajn produkta je poskrbel Matej Colja, za grafični dizajn je poskrbela Romina Kavčič, za programsko opremo pa Klemen Nagode, Marko Jurinčič in Rok ČrešnikEkipi iskreno čestitamo!

Imate tudi vi mlado podjetje? Prijavite se na izbor Mladi podjetnik 2014 >>

O nagradah Design Award

Nagrade Design Award se podeljujejo na treh kontinentih, in sicer v New Yorku, Londonu, Melbournu in Sydneyu. Predstavljajo priznanje za oblikovalce na številnih področjih: oblikovanje notranjih prostorov, oblikovanje digitalnih produktov, arhitektura, grafika, oblačila, organizacija dogodkov, moda, oglaševanje, prehrana, publikacije ipd.

Izbora se vsako leto udeleži večje število tekmovalcev. Letos se je samo v New Yorku prijavilo več kot 280 podjetij ali posameznikov, med katerimi pa je komisija nato izbrala 80 finalistov. Izbor v Londonu, Melbournu in Sydneyu letos še ni potekal, prijave pa so še možne.

Vir: design100

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje