FlyKly prejel nagrado New York Design Award 2014

Pred nekaj dnevi je v New Yorku potekala svečana podelitev nagrad za najboljše dizajne v različnih kategorijah. V kategoriji za najboljši koncept dizajna je slavil Flykly, "pametno" električno kolo, ki ga je zasnovala slovenska ekipa z Nikom Klanškom na čelu.
FlyKly prejel nagrado New York Design Award 2014

FlyKly prejel nagrado New York Design Award 2014! (Vir slike: FlyKly in nycdesignawards)

Organizacija design100 je tudi letos podelila nagrade za najboljše dizajne v različnih kategorijah. Na tokratnem izboru, ki je potekal v New Yorku, se je za nagrado v kategoriji za najboljši koncept dizajna potegoval tudi slovenski startup Flykly, ki je pred dobrega pol leta doživel izjemen uspeh na Kickstarterju. 

Strokovna komisija je ocenila, da je slovenska ekipa pri zasnovanju “pametnega” električnega kolesa opravila izjemno delo, zato ji je podelila častni naziv zmagovalca New York 2014 Design Award Winner v svoji kategoriji. 

Za projektom Flykly, ki se je pred dobrega pol leta proslavil z velikim uspehom na Kickstarterju, stoji pobudnik projekta in direktor Niko Klanšek z ekipo: za dizajn produkta je poskrbel Matej Colja, za grafični dizajn je poskrbela Romina Kavčič, za programsko opremo pa Klemen Nagode, Marko Jurinčič in Rok ČrešnikEkipi iskreno čestitamo!

Imate tudi vi mlado podjetje? Prijavite se na izbor Mladi podjetnik 2014 >>

O nagradah Design Award

Nagrade Design Award se podeljujejo na treh kontinentih, in sicer v New Yorku, Londonu, Melbournu in Sydneyu. Predstavljajo priznanje za oblikovalce na številnih področjih: oblikovanje notranjih prostorov, oblikovanje digitalnih produktov, arhitektura, grafika, oblačila, organizacija dogodkov, moda, oglaševanje, prehrana, publikacije ipd.

Izbora se vsako leto udeleži večje število tekmovalcev. Letos se je samo v New Yorku prijavilo več kot 280 podjetij ali posameznikov, med katerimi pa je komisija nato izbrala 80 finalistov. Izbor v Londonu, Melbournu in Sydneyu letos še ni potekal, prijave pa so še možne.

Vir: design100

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje