FlyKly prejel nagrado New York Design Award 2014

Pred nekaj dnevi je v New Yorku potekala svečana podelitev nagrad za najboljše dizajne v različnih kategorijah. V kategoriji za najboljši koncept dizajna je slavil Flykly, "pametno" električno kolo, ki ga je zasnovala slovenska ekipa z Nikom Klanškom na čelu.
FlyKly prejel nagrado New York Design Award 2014

FlyKly prejel nagrado New York Design Award 2014! (Vir slike: FlyKly in nycdesignawards)

Organizacija design100 je tudi letos podelila nagrade za najboljše dizajne v različnih kategorijah. Na tokratnem izboru, ki je potekal v New Yorku, se je za nagrado v kategoriji za najboljši koncept dizajna potegoval tudi slovenski startup Flykly, ki je pred dobrega pol leta doživel izjemen uspeh na Kickstarterju. 

Strokovna komisija je ocenila, da je slovenska ekipa pri zasnovanju “pametnega” električnega kolesa opravila izjemno delo, zato ji je podelila častni naziv zmagovalca New York 2014 Design Award Winner v svoji kategoriji. 

Za projektom Flykly, ki se je pred dobrega pol leta proslavil z velikim uspehom na Kickstarterju, stoji pobudnik projekta in direktor Niko Klanšek z ekipo: za dizajn produkta je poskrbel Matej Colja, za grafični dizajn je poskrbela Romina Kavčič, za programsko opremo pa Klemen Nagode, Marko Jurinčič in Rok ČrešnikEkipi iskreno čestitamo!

Imate tudi vi mlado podjetje? Prijavite se na izbor Mladi podjetnik 2014 >>

O nagradah Design Award

Nagrade Design Award se podeljujejo na treh kontinentih, in sicer v New Yorku, Londonu, Melbournu in Sydneyu. Predstavljajo priznanje za oblikovalce na številnih področjih: oblikovanje notranjih prostorov, oblikovanje digitalnih produktov, arhitektura, grafika, oblačila, organizacija dogodkov, moda, oglaševanje, prehrana, publikacije ipd.

Izbora se vsako leto udeleži večje število tekmovalcev. Letos se je samo v New Yorku prijavilo več kot 280 podjetij ali posameznikov, med katerimi pa je komisija nato izbrala 80 finalistov. Izbor v Londonu, Melbournu in Sydneyu letos še ni potekal, prijave pa so še možne.

Vir: design100

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje