Forum da ali ne?

Dober forum je lahko zlata vreden.
Forum da ali ne?

Dober forum nikoli ne zamre.

Na forumih se najde ogromno informacij in jih obiskuje največ ljudi. Uspešni forumi nikoli ne zamrejo prav zaradi obiskovalcev, ki tu objavljajo vedno nove vsebine. To pa je seveda velika prednost, saj vaša stran ostaja vedno aktualna.

Spremljanje dogajanja na forumih vam lahko omogoči svež vpogled v potrebe potrošnikov. Na forumih namreč ljudje največkrat razpravljajo o svojih potrebah, to pa za vas pomeni prihranek časa, ki bi ga drugače porabili za raziskovanje trga in povpraševanja.

Forumi so prav tako odličen način za prodajanje lastnih izdelkov, a pomembno je, da si prej pridobite zaupanje skupnosti foruma. Odločitev o nakupu prepuščajte kupcem, nikar jim ne vsiljujte svojih izdelkov.

Veliko forumov ponuja tudi možnost, da se vsako dobro objavo nagradi. Z uporabo te možnosti si boste vsekakor zagotovili kar nekaj obiskovalcev in kvalitetne vsebine.

Vir: Netbusinessblog

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje