Franšize za urejanje doma

Danes je franšizing prisoten na skoraj vseh področjih življenja. Med številnimi storitvenimi franšizami tako najdemo tudi mnoge, ki pomagajo ljudem pri urejanju njihovih domov. Že s podrobni pregledom lastnega doma lahko dobite idejo, ki jo boste s primerno franšizo in nekaj podjetniške žilice spremenili v uspešno podjetje.
Franšize za urejanje doma

Franšize za vsa področja urejanja doma. (Vir: kabmurungraya.net)

Okolica hiše pove veliko njenem lastniku. Na tem področju obstajajo številne franšize, ki se osredotočajo na urejanje okolice in zelenic, vključno s košnjo, gnojenjem ali polaganjem umetne trave.

Vzdrževanje: Poleg okolice hiše mora biti urejen tudi njen videz, zato najdemo različne franšize, ki se ukvarjajo s slikopleskarstvom, vzdrževanjem hiš, pleskanjem dovozov, vzdrževanje žlebov in drugimi področji.

Garaža: Številne franšize ponujajo proizvode in storitve namenjene njeni zaščiti (npr. v obliki posebnih talnih premazov) in organiziranosti (npr. omare, police).

Kuhinja: Za mnoge domove kuhinja predstavlja osrednji prostor, zato je razumljivo, da številne franšize ponujajo njeno obnovo ali obnovo posameznih delov kot so števci in omarice.

Talne obloge: Vsak lastnik doma se sooča z odločitvami v zvezi z vrsto in vzdrževanjem talnih oblog, tako da tudi na tem področju najdemo franšize z raznoliko ponudbo.

Okna: so pomemben del vsakega doma, zato številne franšize ponujajo okenske obloge, čiščenje oken in podobno.

Omare: so prav tako pomemben del vsakega doma, zato različne franšize ponujajo izdelke in storitve, ki pripomorejo k njihovi bolj učinkoviti organizaciji.

Kopalnica: Tudi za ta prostor se najdejo franšize, ki ponujajo vse od hitrih cenovno dostopnih kozmetičnih prenov do prenov celotne kopalnice.

Čistilne storitve: Zaradi prezaposlenosti mnogi potrebujejo pomoč pri pospravljanju in čiščenju doma, kar je mogoče najti med ponudbo številnih franšiz.

Notranja oprema: Na tem področju je mogoče najti franšize, ki ponujajo vse od nasvetov za opremljanje doma do popolnih notranjih prenov.

Zunanja oprema: Potrebno pa je poskrbeti tudi za zunanjost hiše, zato različne franšize poskrbijo za bazene, krovstvo, senčila in celo pospravijo za vašimi domačimi ljubljenčki.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje