Franšize za urejanje doma

Danes je franšizing prisoten na skoraj vseh področjih življenja. Med številnimi storitvenimi franšizami tako najdemo tudi mnoge, ki pomagajo ljudem pri urejanju njihovih domov. Že s podrobni pregledom lastnega doma lahko dobite idejo, ki jo boste s primerno franšizo in nekaj podjetniške žilice spremenili v uspešno podjetje.
Franšize za urejanje doma

Franšize za vsa področja urejanja doma. (Vir: kabmurungraya.net)

Okolica hiše pove veliko njenem lastniku. Na tem področju obstajajo številne franšize, ki se osredotočajo na urejanje okolice in zelenic, vključno s košnjo, gnojenjem ali polaganjem umetne trave.

Vzdrževanje: Poleg okolice hiše mora biti urejen tudi njen videz, zato najdemo različne franšize, ki se ukvarjajo s slikopleskarstvom, vzdrževanjem hiš, pleskanjem dovozov, vzdrževanje žlebov in drugimi področji.

Garaža: Številne franšize ponujajo proizvode in storitve namenjene njeni zaščiti (npr. v obliki posebnih talnih premazov) in organiziranosti (npr. omare, police).

Kuhinja: Za mnoge domove kuhinja predstavlja osrednji prostor, zato je razumljivo, da številne franšize ponujajo njeno obnovo ali obnovo posameznih delov kot so števci in omarice.

Talne obloge: Vsak lastnik doma se sooča z odločitvami v zvezi z vrsto in vzdrževanjem talnih oblog, tako da tudi na tem področju najdemo franšize z raznoliko ponudbo.

Okna: so pomemben del vsakega doma, zato številne franšize ponujajo okenske obloge, čiščenje oken in podobno.

Omare: so prav tako pomemben del vsakega doma, zato različne franšize ponujajo izdelke in storitve, ki pripomorejo k njihovi bolj učinkoviti organizaciji.

Kopalnica: Tudi za ta prostor se najdejo franšize, ki ponujajo vse od hitrih cenovno dostopnih kozmetičnih prenov do prenov celotne kopalnice.

Čistilne storitve: Zaradi prezaposlenosti mnogi potrebujejo pomoč pri pospravljanju in čiščenju doma, kar je mogoče najti med ponudbo številnih franšiz.

Notranja oprema: Na tem področju je mogoče najti franšize, ki ponujajo vse od nasvetov za opremljanje doma do popolnih notranjih prenov.

Zunanja oprema: Potrebno pa je poskrbeti tudi za zunanjost hiše, zato različne franšize poskrbijo za bazene, krovstvo, senčila in celo pospravijo za vašimi domačimi ljubljenčki.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje