Franšize za urejanje doma

Danes je franšizing prisoten na skoraj vseh področjih življenja. Med številnimi storitvenimi franšizami tako najdemo tudi mnoge, ki pomagajo ljudem pri urejanju njihovih domov. Že s podrobni pregledom lastnega doma lahko dobite idejo, ki jo boste s primerno franšizo in nekaj podjetniške žilice spremenili v uspešno podjetje.
Franšize za urejanje doma

Franšize za vsa področja urejanja doma. (Vir: kabmurungraya.net)

Okolica hiše pove veliko njenem lastniku. Na tem področju obstajajo številne franšize, ki se osredotočajo na urejanje okolice in zelenic, vključno s košnjo, gnojenjem ali polaganjem umetne trave.

Vzdrževanje: Poleg okolice hiše mora biti urejen tudi njen videz, zato najdemo različne franšize, ki se ukvarjajo s slikopleskarstvom, vzdrževanjem hiš, pleskanjem dovozov, vzdrževanje žlebov in drugimi področji.

Garaža: Številne franšize ponujajo proizvode in storitve namenjene njeni zaščiti (npr. v obliki posebnih talnih premazov) in organiziranosti (npr. omare, police).

Kuhinja: Za mnoge domove kuhinja predstavlja osrednji prostor, zato je razumljivo, da številne franšize ponujajo njeno obnovo ali obnovo posameznih delov kot so števci in omarice.

Talne obloge: Vsak lastnik doma se sooča z odločitvami v zvezi z vrsto in vzdrževanjem talnih oblog, tako da tudi na tem področju najdemo franšize z raznoliko ponudbo.

Okna: so pomemben del vsakega doma, zato številne franšize ponujajo okenske obloge, čiščenje oken in podobno.

Omare: so prav tako pomemben del vsakega doma, zato različne franšize ponujajo izdelke in storitve, ki pripomorejo k njihovi bolj učinkoviti organizaciji.

Kopalnica: Tudi za ta prostor se najdejo franšize, ki ponujajo vse od hitrih cenovno dostopnih kozmetičnih prenov do prenov celotne kopalnice.

Čistilne storitve: Zaradi prezaposlenosti mnogi potrebujejo pomoč pri pospravljanju in čiščenju doma, kar je mogoče najti med ponudbo številnih franšiz.

Notranja oprema: Na tem področju je mogoče najti franšize, ki ponujajo vse od nasvetov za opremljanje doma do popolnih notranjih prenov.

Zunanja oprema: Potrebno pa je poskrbeti tudi za zunanjost hiše, zato različne franšize poskrbijo za bazene, krovstvo, senčila in celo pospravijo za vašimi domačimi ljubljenčki.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje