G1 je zmagovalec tekmovanja Startup 2009!

Ekipa mladega podjetnika se je udeležila konference PODIM. Poleg izjemnega spektra podjetniških izobraževanj so na njem razglasili tudi zmagovalce tekmovanj ITime ter Startup!
G1 je zmagovalec tekmovanja Startup 2009!

Znan je zmagovalec Startupa 2009.

Zmagovalca ITima sta postali podjetji MimeIT ter 42trainer.com.

Več o MimeIT:

Osnovno poslanstvo podjetja mimeIT je ponujanje storitev na področju varovanja osebnih podatkov v digitalni obliki. Po podatkih informacijskega pooblaščenca je namreč zadnje desetletje najhitreje razvijajoča se vrsta kriminala prav kraja identitete, ki je drugod po svetu že dosegla tudi do 50 % letno rast.

Podjetje mimeIT tako podjetjem, ki se znotraj lastnih poslovnih procesov srečujejo z obdelavo osebnih podatkov, ponuja možnost uporabe celovite storitve varnega hranjenja osebnih podatkov in sistema AtomIDTM, ki podjetjem omogoča popolno infrastrukturno in garancijsko delegiranje dela z osebnimi podatki. Na ta način lahko podjetja enostavno in z manjšimi finančnimi ter časovnimi vložki zagotovijo skladnost z aktualno zakonodajo (ZVOP) in zadnjimi varnostnimi smernicami, obenem pa tudi bistveno zmanjšajo možnosti odtujitve osebnih podatkov oz. sankcioniranja zaradi nespoštovanja zakonodaje.

Več o 42trainer.com:

Ustvarjamo prvega virtualnega osebnega trenerja 42trainer.com, ki osebno trenerstvo za športe v naravi na inovativen, prijazen in cenovno dostopen način omogoča svetovni rekreativni populaciji. Od konkurence se 42trainer.com razlikuje po tem, da bolje zadovoljuje potrebe širše rekreativne populacije ob nižji ceni storitve osebnega trenerstva. To dosega z inovativno uporabo sodobnih spletno – mobilnih tehnologij, avtomatizacijo strokovnega znanja o treningu in psihologiji rekreacije. Virtualni osebni trener 42trainer.com bo v 5 letih postal vodilna storitev za osebno trenerstvo in platforma za lastne in zunanje lokalizirane storitve (skupinska vadba, trgovine s prehrano in športnimi pripomočki, športno-medicinski centri) na Evropskem trgu in trgih v razvoju.

Podjetji sta tik pred podpisom pogodbe za investicijo s strani Poslovnih angelov Slovenije.

Zmagovalec Startup Slovenija 2009 pa je v hudi konkurenci postal G1! Podjetje bo za nagrado prejelo 10.000 eur investicije s strani CEED Slovenija ter še kar nekaj drugih ugodnosti.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje