G1 je zmagovalec tekmovanja Startup 2009!

Avtor — 28.03.2009
Ekipa mladega podjetnika se je udeležila konference PODIM. Poleg izjemnega spektra podjetniških izobraževanj so na njem razglasili tudi zmagovalce tekmovanj ITime ter Startup!
G1 je zmagovalec tekmovanja Startup 2009!

Znan je zmagovalec Startupa 2009.

Zmagovalca ITima sta postali podjetji MimeIT ter 42trainer.com.

Več o MimeIT:

Osnovno poslanstvo podjetja mimeIT je ponujanje storitev na področju varovanja osebnih podatkov v digitalni obliki. Po podatkih informacijskega pooblaščenca je namreč zadnje desetletje najhitreje razvijajoča se vrsta kriminala prav kraja identitete, ki je drugod po svetu že dosegla tudi do 50 % letno rast.

Podjetje mimeIT tako podjetjem, ki se znotraj lastnih poslovnih procesov srečujejo z obdelavo osebnih podatkov, ponuja možnost uporabe celovite storitve varnega hranjenja osebnih podatkov in sistema AtomIDTM, ki podjetjem omogoča popolno infrastrukturno in garancijsko delegiranje dela z osebnimi podatki. Na ta način lahko podjetja enostavno in z manjšimi finančnimi ter časovnimi vložki zagotovijo skladnost z aktualno zakonodajo (ZVOP) in zadnjimi varnostnimi smernicami, obenem pa tudi bistveno zmanjšajo možnosti odtujitve osebnih podatkov oz. sankcioniranja zaradi nespoštovanja zakonodaje.

Več o 42trainer.com:

Ustvarjamo prvega virtualnega osebnega trenerja 42trainer.com, ki osebno trenerstvo za športe v naravi na inovativen, prijazen in cenovno dostopen način omogoča svetovni rekreativni populaciji. Od konkurence se 42trainer.com razlikuje po tem, da bolje zadovoljuje potrebe širše rekreativne populacije ob nižji ceni storitve osebnega trenerstva. To dosega z inovativno uporabo sodobnih spletno – mobilnih tehnologij, avtomatizacijo strokovnega znanja o treningu in psihologiji rekreacije. Virtualni osebni trener 42trainer.com bo v 5 letih postal vodilna storitev za osebno trenerstvo in platforma za lastne in zunanje lokalizirane storitve (skupinska vadba, trgovine s prehrano in športnimi pripomočki, športno-medicinski centri) na Evropskem trgu in trgih v razvoju.

Podjetji sta tik pred podpisom pogodbe za investicijo s strani Poslovnih angelov Slovenije.

Zmagovalec Startup Slovenija 2009 pa je v hudi konkurenci postal G1! Podjetje bo za nagrado prejelo 10.000 eur investicije s strani CEED Slovenija ter še kar nekaj drugih ugodnosti.

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje