G1 je zmagovalec tekmovanja Startup 2009!

Ekipa mladega podjetnika se je udeležila konference PODIM. Poleg izjemnega spektra podjetniških izobraževanj so na njem razglasili tudi zmagovalce tekmovanj ITime ter Startup!
G1 je zmagovalec tekmovanja Startup 2009!

Znan je zmagovalec Startupa 2009.

Zmagovalca ITima sta postali podjetji MimeIT ter 42trainer.com.

Več o MimeIT:

Osnovno poslanstvo podjetja mimeIT je ponujanje storitev na področju varovanja osebnih podatkov v digitalni obliki. Po podatkih informacijskega pooblaščenca je namreč zadnje desetletje najhitreje razvijajoča se vrsta kriminala prav kraja identitete, ki je drugod po svetu že dosegla tudi do 50 % letno rast.

Podjetje mimeIT tako podjetjem, ki se znotraj lastnih poslovnih procesov srečujejo z obdelavo osebnih podatkov, ponuja možnost uporabe celovite storitve varnega hranjenja osebnih podatkov in sistema AtomIDTM, ki podjetjem omogoča popolno infrastrukturno in garancijsko delegiranje dela z osebnimi podatki. Na ta način lahko podjetja enostavno in z manjšimi finančnimi ter časovnimi vložki zagotovijo skladnost z aktualno zakonodajo (ZVOP) in zadnjimi varnostnimi smernicami, obenem pa tudi bistveno zmanjšajo možnosti odtujitve osebnih podatkov oz. sankcioniranja zaradi nespoštovanja zakonodaje.

Več o 42trainer.com:

Ustvarjamo prvega virtualnega osebnega trenerja 42trainer.com, ki osebno trenerstvo za športe v naravi na inovativen, prijazen in cenovno dostopen način omogoča svetovni rekreativni populaciji. Od konkurence se 42trainer.com razlikuje po tem, da bolje zadovoljuje potrebe širše rekreativne populacije ob nižji ceni storitve osebnega trenerstva. To dosega z inovativno uporabo sodobnih spletno – mobilnih tehnologij, avtomatizacijo strokovnega znanja o treningu in psihologiji rekreacije. Virtualni osebni trener 42trainer.com bo v 5 letih postal vodilna storitev za osebno trenerstvo in platforma za lastne in zunanje lokalizirane storitve (skupinska vadba, trgovine s prehrano in športnimi pripomočki, športno-medicinski centri) na Evropskem trgu in trgih v razvoju.

Podjetji sta tik pred podpisom pogodbe za investicijo s strani Poslovnih angelov Slovenije.

Zmagovalec Startup Slovenija 2009 pa je v hudi konkurenci postal G1! Podjetje bo za nagrado prejelo 10.000 eur investicije s strani CEED Slovenija ter še kar nekaj drugih ugodnosti.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje