Genialis in OpenProf.com sprejeta v TechPeaks

Slovenski startup podjetniki so znova dokazali, da majhnost naše države ni in ne sme predstavljati oviro pri zasledovanju poslovnih ciljev v tujini. V kadrovsko-podjetniški pospeševalnik v Trentu so bili namreč sprejeti trije člani ekipe Genialis in en član ekipe OpenProf.com.
Genialis in OpenProf.com sprejeta v TechPeaks

Genialis in OpenProf.com sprejeta v TechPeaks. (Vir slike: TechPeaks)

Za sprejem v kadrovsko-podjetniški pospeševalnik v Trentu je bilo prijavljenih 619 podjetnikov z vsega sveta, izbranih pa jih je bilo 72. Vodja ekipe OpenProf.com, Matej Posinković, je svoja pričakovanja opisal tako: “Od udeležbe v pospeševalniku TechPeaks si obetamo predvsem pomoč pri vstopanju na italijansko tržišče in mreženju z morebitnimi investitorji. Veseli pa bomo tudi novih članov v ekipi.” Vodja ekipe Genialis pa je povedal: “Obetamo si predvsem pomoč pri navezovanju stikov z novimi strankami iz severnoitalijanske regije, poleg tega se veselimo novih potencialnih sodelavcev in sistematičnega pristopa k razvoju podjetja.«

Program TechPeaks

TechPeaks se posveča predvsem posameznikom in ekipam ter njihovim znanjem, talentom in močni želji po uspehu na globalnem trgu z IT startup podjetjem.

Program ponuja vsem izbranim posameznikom in ekipam izkušene mentorje s celega sveta, ki ekipe vodijo in jim posredujejo bogato mrežo kontaktov. Vsi udeleženci programa TechPeaks pa poleg mentorstva prejmejo tudi brezplačno nastanitev, brezplačno delovno okolje in mesečno žepnino.

V prvih dveh tednih programa se ocenjujejo poslovne ideje. V tem času se posamezniki in skupine tudi združujejo, in sicer z namenom ustvariti startup podjetniško ekipo s celovitim znanjem in spretnostmi. Po prvih dveh tednih ekipe pričnejo svoje poslovne ideje predstavljati privatnim investitorjem za pridobitev nelastniških investicij v obliki štipendije v višini 25.000 EUR. V naslednjih mesecih nato z ekipami tesno sodelujejo mentorji z namenom, da ekipe izpilijo svoje poslovne ideje, ki jih nato na koncu programa predstavijo globalnim investitorjem.

OpenProf.com

Startup podjetje Openprof.com sodi med največje izobraževalne portale v Sloveniji. S ponudbo razvejane in hitrorastoče baze učnih gradiv nudi podporo pri samostojnem učenju. S ponudbo največje baze zasebnih učiteljev v Sloveniji pa platforma omogoča stik med ponudniki znanja in iskalci tega. Pri OpenProf.com se niso omejili zgolj na Slovenijo, pred mesecem dni so namreč vstopil tudi na italijanski trg in s tem storili prvi korak na poti globalizacije.

Genialis

Poslanstvo startup podjetja Genialis je, da razkrijejo skrite potenciale vaših podatkov. Ekipa razvija visokotehnološko programsko opremo s področja bioinformatike, znanje in izkušnje pa črpajo iz Laboratorija za bioinformatiko Fakultete za računalništvo in informatiko na Univerzi v Ljubljani.

Vir: techpeaks.eu, gazela.dnevnik.si, si.openprof.com, genialis.si

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje