Genialis in OpenProf.com sprejeta v TechPeaks

Slovenski startup podjetniki so znova dokazali, da majhnost naše države ni in ne sme predstavljati oviro pri zasledovanju poslovnih ciljev v tujini. V kadrovsko-podjetniški pospeševalnik v Trentu so bili namreč sprejeti trije člani ekipe Genialis in en član ekipe OpenProf.com.
Genialis in OpenProf.com sprejeta v TechPeaks

Genialis in OpenProf.com sprejeta v TechPeaks. (Vir slike: TechPeaks)

Za sprejem v kadrovsko-podjetniški pospeševalnik v Trentu je bilo prijavljenih 619 podjetnikov z vsega sveta, izbranih pa jih je bilo 72. Vodja ekipe OpenProf.com, Matej Posinković, je svoja pričakovanja opisal tako: “Od udeležbe v pospeševalniku TechPeaks si obetamo predvsem pomoč pri vstopanju na italijansko tržišče in mreženju z morebitnimi investitorji. Veseli pa bomo tudi novih članov v ekipi.” Vodja ekipe Genialis pa je povedal: “Obetamo si predvsem pomoč pri navezovanju stikov z novimi strankami iz severnoitalijanske regije, poleg tega se veselimo novih potencialnih sodelavcev in sistematičnega pristopa k razvoju podjetja.«

Program TechPeaks

TechPeaks se posveča predvsem posameznikom in ekipam ter njihovim znanjem, talentom in močni želji po uspehu na globalnem trgu z IT startup podjetjem.

Program ponuja vsem izbranim posameznikom in ekipam izkušene mentorje s celega sveta, ki ekipe vodijo in jim posredujejo bogato mrežo kontaktov. Vsi udeleženci programa TechPeaks pa poleg mentorstva prejmejo tudi brezplačno nastanitev, brezplačno delovno okolje in mesečno žepnino.

V prvih dveh tednih programa se ocenjujejo poslovne ideje. V tem času se posamezniki in skupine tudi združujejo, in sicer z namenom ustvariti startup podjetniško ekipo s celovitim znanjem in spretnostmi. Po prvih dveh tednih ekipe pričnejo svoje poslovne ideje predstavljati privatnim investitorjem za pridobitev nelastniških investicij v obliki štipendije v višini 25.000 EUR. V naslednjih mesecih nato z ekipami tesno sodelujejo mentorji z namenom, da ekipe izpilijo svoje poslovne ideje, ki jih nato na koncu programa predstavijo globalnim investitorjem.

OpenProf.com

Startup podjetje Openprof.com sodi med največje izobraževalne portale v Sloveniji. S ponudbo razvejane in hitrorastoče baze učnih gradiv nudi podporo pri samostojnem učenju. S ponudbo največje baze zasebnih učiteljev v Sloveniji pa platforma omogoča stik med ponudniki znanja in iskalci tega. Pri OpenProf.com se niso omejili zgolj na Slovenijo, pred mesecem dni so namreč vstopil tudi na italijanski trg in s tem storili prvi korak na poti globalizacije.

Genialis

Poslanstvo startup podjetja Genialis je, da razkrijejo skrite potenciale vaših podatkov. Ekipa razvija visokotehnološko programsko opremo s področja bioinformatike, znanje in izkušnje pa črpajo iz Laboratorija za bioinformatiko Fakultete za računalništvo in informatiko na Univerzi v Ljubljani.

Vir: techpeaks.eu, gazela.dnevnik.si, si.openprof.com, genialis.si

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje