Global Startup Battle: deTENS in SUNiT sta v finalu!

Avtor — 13.12.2013
Na globalni bitki Global Startup Battle (GSB), kjer se pomerjajo najbolj inovativna podjetja na svetu, našo deželo zastopata tudi dve slovenski ekipi, to sta deTENS in SUNiT. Obe ekipi sta v Googlovem Champion's Circle premagali vso konkurenco in se uvrstili med zadnjih 15 finalistov!
Global Startup Battle: deTENS in SUNiT sta v finalu!

Global Startup Battle: deTENS in SUNiT sta v finalu!

Na tekmovanju The Champion’s Circle, ki ga v okviru Global Startup Battle organizira podjetniška sekcija Googla (Google for Entrepreneurs), se pomerjajo najboljše ekipe, ki so nastale na posameznem dogodku Startup Weekend. 

Pri nas je dogodek Startup Weekend Ljubljana potekal med 22. in 24. novembrom 2013, komisija pa je ob koncu razglasila zmagovalce. Po njihovem mnenju sta se najbolje odrezala novoustvarjena startupa deTENS in SUNiT, ki sta zato tudi prejela vstopnico na elitno globalno bitko za najboljše startupe: Global Startup Battle.

Preberite si več o startupih deTENS in SUNiT.

Obe slovenski podjetji sta se v prvem delu globalnega tekmovanja odlično odrezali in se obe uvrstili med 15 finalistov! S tem sta si mladi ekipi podjetniških zanesenjakov zagotovili priložnost, da pridobita privlačne nagrade, med njimi je organizacija do 20 tisoč dolarjev vredne crowdfunding kampanje na Indiegogo, izlet v prostore spletnega giganta Google v San Franciscu, mentorstvo mnogim zelo uspešnih podjetnikov in tako dalje. 

Žirija bo med finalisti izbrala tisto ekipo, ki ima najboljšo oziroma najbolj inovativno poslovno idejo. Končni zmagovalec bo znan 17. ali 18. decembra! Držimo pesti za deTENS in SUNiT!

Vir: Up Global


Oznake: , , ,