Global Startup Battle: Podprite deTENS in SUNiT!

Na letošnjem tekmovanju Global Startup Battle (GSB) Slovenijo zastopata kar dve podjetniški ekipi: deTENS in SUNiT. Tudi vi ju lahko podprete s svojim glasom, časa imate še do vključno 6. decembra!
Global Startup Battle: Podprite deTENS in SUNiT!

Global Startup Battle: Podprite deTENS in SUNiT!

Na globalni bitki Global Startup Battle (GSB), kjer se bodo pomerila najbolj inovativna podjetja na svetu, se letos za uvrstitev v finalni izbor potegujeta tudi dva slovenska startupa: deTENS in SUNiT. Podjetji sta nastali šele pred kratkim, in sicer na startup vikendu Slovenija, ki je na različnih lokacijah širom Slovenije potekal med 22. in 24. novembrom 2013. 

Mlada startupa že nabirata glasove, potrebne za uvrstitev v zadnji, tretji krog, s svojim glasom pa jima lahko k uresničitvi sanj pomagate tudi vi!

O startupu deTENS

Poslovna ideja ekipe deTENS se je na startup vikendu Ljubljana v Tehnološkem parku Ljubljana izkazala za najperspektivnejšo, saj so se okitili s prvim mestom. Ekipa je komisijo navdušila z aplikacijo za elektro stimulacijo mišic preko pametnih telefonov. Gre za neke vrste virtualnega fizioterapevta na domu, saj naprava omogoča nevromišično električno stimulacijo (EMS) in transkutano električno stimulacijo živcev (TENS).

Za deTENS lahko glasujete tako, da kliknete na povezavo: Glasujte za deTENS >>

o startupu SUNiT

Startup SUNiT sestavlja skupina nadobudnih študentov, ki je na startup vikendu Ljubljana v Tehnološkem parku Ljubljana zasedla odlično drugo mesto, s tem pa se je uvrstila na Global Startup Battle. Razvili so inovacijo za vse ljubitelje spanja in tiste, ki se zjutraj le s težavo zbudijo. Gre za senzorni sistem, ki meri aktivnost vaših možganov med spanjem in je sposoben razpoznavati faze spanca (kdaj je nastopila REM faza oziroma kdaj ste v fazi lahkega spanca), na podlagi teh informacij pa vas zjutraj zbudi na najbolj nevsiljiv in naraven način. Sistem SUNiT je opremljen z viri svetlobe in zvočno enoto, zato vas prebudi s simulacijo sončnega vzhoda in ambientalnimi zvoki.

Za SUNiT lahko glasujete tako, da kliknete na povezavo: Glasujte za SUNiT >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje