Global Startup Battle: Podprite deTENS in SUNiT!

Na letošnjem tekmovanju Global Startup Battle (GSB) Slovenijo zastopata kar dve podjetniški ekipi: deTENS in SUNiT. Tudi vi ju lahko podprete s svojim glasom, časa imate še do vključno 6. decembra!
Global Startup Battle: Podprite deTENS in SUNiT!

Global Startup Battle: Podprite deTENS in SUNiT!

Na globalni bitki Global Startup Battle (GSB), kjer se bodo pomerila najbolj inovativna podjetja na svetu, se letos za uvrstitev v finalni izbor potegujeta tudi dva slovenska startupa: deTENS in SUNiT. Podjetji sta nastali šele pred kratkim, in sicer na startup vikendu Slovenija, ki je na različnih lokacijah širom Slovenije potekal med 22. in 24. novembrom 2013.

Mlada startupa že nabirata glasove, potrebne za uvrstitev v zadnji, tretji krog, s svojim glasom pa jima lahko k uresničitvi sanj pomagate tudi vi!

O startupu deTENS

Poslovna ideja ekipe deTENS se je na startup vikendu Ljubljana v Tehnološkem parku Ljubljana izkazala za najperspektivnejšo, saj so se okitili s prvim mestom. Ekipa je komisijo navdušila z aplikacijo za elektro stimulacijo mišic preko pametnih telefonov. Gre za neke vrste virtualnega fizioterapevta na domu, saj naprava omogoča nevromišično električno stimulacijo (EMS) in transkutano električno stimulacijo živcev (TENS).

Za deTENS lahko glasujete tako, da kliknete na povezavo na http://globalstartupbattle.agorize.com.

o startupu SUNiT

Startup SUNiT sestavlja skupina nadobudnih študentov, ki je na startup vikendu Ljubljana v Tehnološkem parku Ljubljana zasedla odlično drugo mesto, s tem pa se je uvrstila na Global Startup Battle. Razvili so inovacijo za vse ljubitelje spanja in tiste, ki se zjutraj le s težavo zbudijo. Gre za senzorni sistem, ki meri aktivnost vaših možganov med spanjem in je sposoben razpoznavati faze spanca (kdaj je nastopila REM faza oziroma kdaj ste v fazi lahkega spanca), na podlagi teh informacij pa vas zjutraj zbudi na najbolj nevsiljiv in naraven način. Sistem SUNiT je opremljen z viri svetlobe in zvočno enoto, zato vas prebudi s simulacijo sončnega vzhoda in ambientalnimi zvoki.

Za SUNiT lahko glasujete tako, da kliknete na povezavo na http://globalstartupbattle.agorize.com.

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje