Global Startup Battle: Podprite deTENS in SUNiT!

Na letošnjem tekmovanju Global Startup Battle (GSB) Slovenijo zastopata kar dve podjetniški ekipi: deTENS in SUNiT. Tudi vi ju lahko podprete s svojim glasom, časa imate še do vključno 6. decembra!
Global Startup Battle: Podprite deTENS in SUNiT!

Global Startup Battle: Podprite deTENS in SUNiT!

Na globalni bitki Global Startup Battle (GSB), kjer se bodo pomerila najbolj inovativna podjetja na svetu, se letos za uvrstitev v finalni izbor potegujeta tudi dva slovenska startupa: deTENS in SUNiT. Podjetji sta nastali šele pred kratkim, in sicer na startup vikendu Slovenija, ki je na različnih lokacijah širom Slovenije potekal med 22. in 24. novembrom 2013. 

Mlada startupa že nabirata glasove, potrebne za uvrstitev v zadnji, tretji krog, s svojim glasom pa jima lahko k uresničitvi sanj pomagate tudi vi!

O startupu deTENS

Poslovna ideja ekipe deTENS se je na startup vikendu Ljubljana v Tehnološkem parku Ljubljana izkazala za najperspektivnejšo, saj so se okitili s prvim mestom. Ekipa je komisijo navdušila z aplikacijo za elektro stimulacijo mišic preko pametnih telefonov. Gre za neke vrste virtualnega fizioterapevta na domu, saj naprava omogoča nevromišično električno stimulacijo (EMS) in transkutano električno stimulacijo živcev (TENS).

Za deTENS lahko glasujete tako, da kliknete na povezavo: Glasujte za deTENS >>

o startupu SUNiT

Startup SUNiT sestavlja skupina nadobudnih študentov, ki je na startup vikendu Ljubljana v Tehnološkem parku Ljubljana zasedla odlično drugo mesto, s tem pa se je uvrstila na Global Startup Battle. Razvili so inovacijo za vse ljubitelje spanja in tiste, ki se zjutraj le s težavo zbudijo. Gre za senzorni sistem, ki meri aktivnost vaših možganov med spanjem in je sposoben razpoznavati faze spanca (kdaj je nastopila REM faza oziroma kdaj ste v fazi lahkega spanca), na podlagi teh informacij pa vas zjutraj zbudi na najbolj nevsiljiv in naraven način. Sistem SUNiT je opremljen z viri svetlobe in zvočno enoto, zato vas prebudi s simulacijo sončnega vzhoda in ambientalnimi zvoki.

Za SUNiT lahko glasujete tako, da kliknete na povezavo: Glasujte za SUNiT >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje