Go Slovenija!: Vodenje v šesti prestavi

Avtor — 21.05.2013
Akademija Panta Rei, ki je skupaj s partnerji - z Gospodarsko zbornico Slovenije, Zavodom mladi podjetnik in s podjetjem Kragelj & Kragelj - pripravila posebno iniciativo z imenom "Go Slovenija!", vabi na seminar "Vodenje v šesti prestavi", ki bo potekal v torek, 28. maja 2013, v Ljubljani.
Go Slovenija!: Vodenje v šesti prestavi

Go Slovenija!: Vodenje v šesti prestavi (Vir slike: sxc.hu)

Akademija Panta Rei, ki je skupaj s partnerji Gospodarsko zbornico Slovenije, Zavodom mladi podjetnik in podjetjem Kragelj & Kragelj pripravila posebno iniciativo z imenom “Go Slovenija!”, katere namen je, da posameznikom ponudi vsa potrebna znanja in ideje za uspešno poslovanje in za internacionalizacijo vašega poslovanje, vas tokrat vabi na seminar “Vodenje v šesti prestavi“.

Za vas so izbrali najboljše od najboljšega pri nas in v tujini: predavatelje, ki vam bodo posredovali največ uporabnega znanja in najbolj koristne napotke, ki vam bodo pomagali pri vašem poslovnem napredku. Gosti bodo:

Robin Sharma, ki je eden izmed 5 najboljših gurujev vodenja na svetu in avtor 11 mednarodnih knjižnih uspešnic o vodenju, bo vodil predavanje: Zmagovanje danes: kako priti od povprečnih do izjemnih rezultatov? (video javljanje).

Dr. Sara Brezigar, strokovnjakinja s področja strateškega upravljanja s človeškimi viri, bo predavala na temo motivacije: Motivacija obrnjena na glavo: zakaj imajo vodje običajno popolnoma napačna prepričanja o tem, kaj motivira ljudi?

Brian Tracy, legenda in vodilna svetovna avtoriteta na področju doseganja poslovne uspešnosti, se bo dotaknil tematike kriz v podjetništvu: Šok terapija vodenja: kako voditi v času neprestanih kriz? (video javljanje).

Univ. dipl. psiholog Radovan Kragelj, direktor in solastnik svetovalnega podjetja Kragelj & Kragelj d.o.o., bo vodil predavanje z naslovom: Vodenje težavnih zaposlenih in razreševanje konfliktov.

Mag. Robert Ličen, lastnik podjetja Profit plus, d.o.o. in manager z več desetletnimi izkušnjami, se dobro zaveda pomembnosti prilagajanja spremembam v podjetništvu. Predaval bo prav na to temo: Lomljenje odpora proti spremembam.

Mag. Robert Rolih je eden najbolj priljubljenih predavateljev v Sloveniji, saj znanje, ki ga je nabral v svoji karieri, zna prenesti do udeležencev svojih programov na pester, zanimiv način in jih vzpodbuditi, da ga tudi sami spravijo v akcijo. Predaval bo na temo sestankov, odetih v črno: Od slabega vzdušja do pozitivne energije na sestankih.

Program in prijavnico najdete na spletni strani Akademije Panta Rei >>


Oznake: , , , ,