GOAT STORY navdušil v Londonu

Avtor — 16.10.2015
GOAT STORY, skodelica za kavo v obliki kozjega rogu, je bila prejšnji konec meseca prvič predstavljena širši javnosti v Londonu, kjer so Slovenci poželi velik uspeh in navdušenje obiskovalcev.
GOAT STORY navdušil v Londonu

GOAT Mug (Vir slike: goat-story.com)

V Britanski prestolnici je konec septembra potekal Designjunction, sejem sodobne opreme in kulture, ki se vsako leto odvija v okviru londonskega tedna dizajna. Gre za sejem, na katerem je letno prisotnih več kot 200 oblikovalcev in razstavljalcev iz celotne Evrope, letošnje leto pa se ga je udeležila tudi ekipa GOAT STORY in širši javnosti prvič predstavila svoj produkt: GOAT Mug. 

Zgodba o skodelici za kavo v obliki kozjega rogu, ki lahko služi tudi kot modni dodatek, se tako ni končala le pri uspešno izpeljani Kickstarter kampanji, ampak jo celotna ekipa uspešno pelje naprej. Izdelek je vidno navdušil obiskovalce sejma Designjunction, več kot 150 mimoidočih pa si je priskrbelo svoj GOAT Mug in že lahko uživa v pitju kave v stilu, kadarkoli in kjerkoli.

GOAT STORY je zgodba o odkritju kave, ki je navsezadnje bila naša inspiracija pri snovanju in dizajnu tega unikatnega izdelka. Od ljudi, ki so že prejeli svoj GOAT Mug smo prejeli same pozitivne odzive, navdušenje obiskovalcev Designjunction-a pa je za nas le še dodatna potrditev in zagon za prihajajoče projekte,” je povedal direktor podjetja, Anže Miklavec.

Ekipa je v tujini navduševala ne le s skodelico za kavo, ampak tudi z edinstvenim “drip” sistemom za kavo in “POP UP shopom”, izdelanim posebaj za to priložnost. Celotna stojnica je bila zasnovana s strani GOAT STORY ekipe, namen le-te pa je bil popeljati obiskovalce v svet kave in GOAT STORY blagovne znamke, kar jim je gotovo uspelo.

Vir: goat-story.com

Oznake: , , ,