Google bo odslej bolj pomagal spletnim podjetjem

Google naj bi v prihodnjih nekaj tednih izboljšal svoje spletno orodje Google Analytics, ki omogoča analizo klikov strank na vašem spletnem mestu. V prihodnje naj bi omogočal tudi povezavo vaših spletnih družabnih omrežij z vašo spletno stranjo.
Google bo odslej bolj pomagal spletnim podjetjem

Google bo odslej bolj pomagal spletnim podjetjem (Vir slike: sxc.hu)

Če ste tudi vi eden izmed mnogih, ki svoje izdelke, storitve ali blagovno znamko trži s pomočjo spleta, brez dvoma uporabljate katerega izmed spletnih orodij, ki vam pove, ali je vaša marketinška taktika učinkovita ali ne.

Google je sedaj obljubil, da bo izboljšal spletno orodje Google Analytics in tako pomagal podjetnikom pri spletnem marketingu. Novost bo merjenje aktivnosti na socialnih omrežjih Facebook, Twitter, StumbleUpon in Google+ ter povezava le-teh z vašo spletno stranjo. Z drugimi besedami: izvedeli boste, katero družabno omrežje vam prinaša največ dobička.

Spletno orodje naj bi s tem korakom postalo odličen pripomoček za marketing, saj naj bi pomagalo razumeti spletne aktivnosti vaših (potencialnih) strank, s čimer boste lahko optimizirali vaš spletni marketing in izboljšali kazalce uspešnosti.

Tovrstne informacije lahko močno izboljšajo poslovanje vašega podjetja, še posebej v primeru, da ste lastnik spletnega podjetja ali spletne trgovine.

Vir: Entrepreneur

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje