Google bo odslej bolj pomagal spletnim podjetjem

Avtor — 02.04.2012
Google naj bi v prihodnjih nekaj tednih izboljšal svoje spletno orodje Google Analytics, ki omogoča analizo klikov strank na vašem spletnem mestu. V prihodnje naj bi omogočal tudi povezavo vaših spletnih družabnih omrežij z vašo spletno stranjo.
Google bo odslej bolj pomagal spletnim podjetjem

Google bo odslej bolj pomagal spletnim podjetjem (Vir slike: sxc.hu)

Če ste tudi vi eden izmed mnogih, ki svoje izdelke, storitve ali blagovno znamko trži s pomočjo spleta, brez dvoma uporabljate katerega izmed spletnih orodij, ki vam pove, ali je vaša marketinška taktika učinkovita ali ne.

Google je sedaj obljubil, da bo izboljšal spletno orodje Google Analytics in tako pomagal podjetnikom pri spletnem marketingu. Novost bo merjenje aktivnosti na socialnih omrežjih Facebook, Twitter, StumbleUpon in Google+ ter povezava le-teh z vašo spletno stranjo. Z drugimi besedami: izvedeli boste, katero družabno omrežje vam prinaša največ dobička.

Spletno orodje naj bi s tem korakom postalo odličen pripomoček za marketing, saj naj bi pomagalo razumeti spletne aktivnosti vaših (potencialnih) strank, s čimer boste lahko optimizirali vaš spletni marketing in izboljšali kazalce uspešnosti.

Tovrstne informacije lahko močno izboljšajo poslovanje vašega podjetja, še posebej v primeru, da ste lastnik spletnega podjetja ali spletne trgovine.

Vir: Entrepreneur

Oznake: , , , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje