Google bo odslej bolj pomagal spletnim podjetjem

Google naj bi v prihodnjih nekaj tednih izboljšal svoje spletno orodje Google Analytics, ki omogoča analizo klikov strank na vašem spletnem mestu. V prihodnje naj bi omogočal tudi povezavo vaših spletnih družabnih omrežij z vašo spletno stranjo.
Google bo odslej bolj pomagal spletnim podjetjem

Google bo odslej bolj pomagal spletnim podjetjem (Vir slike: sxc.hu)

Če ste tudi vi eden izmed mnogih, ki svoje izdelke, storitve ali blagovno znamko trži s pomočjo spleta, brez dvoma uporabljate katerega izmed spletnih orodij, ki vam pove, ali je vaša marketinška taktika učinkovita ali ne.

Google je sedaj obljubil, da bo izboljšal spletno orodje Google Analytics in tako pomagal podjetnikom pri spletnem marketingu. Novost bo merjenje aktivnosti na socialnih omrežjih Facebook, Twitter, StumbleUpon in Google+ ter povezava le-teh z vašo spletno stranjo. Z drugimi besedami: izvedeli boste, katero družabno omrežje vam prinaša največ dobička.

Spletno orodje naj bi s tem korakom postalo odličen pripomoček za marketing, saj naj bi pomagalo razumeti spletne aktivnosti vaših (potencialnih) strank, s čimer boste lahko optimizirali vaš spletni marketing in izboljšali kazalce uspešnosti.

Tovrstne informacije lahko močno izboljšajo poslovanje vašega podjetja, še posebej v primeru, da ste lastnik spletnega podjetja ali spletne trgovine.

Vir: Entrepreneur

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje