Google bo sodeloval z AdMobom

Google je naznanil, da je pod svoje okrilje pridobil še AdMob, mobilno oglaševalsko platformo, ki je še posebej priljubljena na telefonih iPhone. Google je s to potezo sicer zapravil 750 milijonov dolarjev.
Google bo sodeloval z AdMobom

Google bo intezivneje oglaševal na mobilnih telefonih (slika: techcrunch.com).

To je velika zmaga tudi za prve investitorje v podjetje, med katerimi je potrebno izpostaviti Sequoia Capital in Accel Partners (Zagotovo izjemen dan za Accel, ki je investiral tudi v Playfish, s katerim je ravno začelo sodelovati podjetje EA). Med zadnjimi investitorji pa sta se znašla DFJ in Northgate Capital. 

Pri AdMob so seveda zelo zadovoljni, da bodo v prihodnosti sodelovali z velikanom kot je Google. Slednji so poslovni dogovor naznanili tudi na svojem blogu, kjer so izpostavili dramatičen porast, ki ga vidijo v mobilnem iskanju in uporabi aplikacij. Google je postavil tudi spletno stran, na kateri bo pojasnil ugodnosti in prednosti sodelovanja s podjetjem AdMob, predstavil pa bo tudi podrobnosti o izjemno hitri porasti mobilnega oglaševanja, ki je sicer še vedno le v povojih. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje