Urejanje v Google docs odslej tudi brez povezave

Avtor — 01.04.2008
Google je uvedel novost pri urejanju dokumentov v Google docs.
Urejanje v Google docs odslej tudi brez povezave

Google docs

Odslej bo namreč mogoče te urejati tudi v trenutku, ko računalnik ne bo povezan z internetom. Spremembe se bodo shranile na računalniški disk in se prenesle na splet ob ponovni vzpostavitvi povezave. Novost bo na voljo kmalu, s tem pa se bo po uporabnosti še bolj približala Microsoftovemu wordu.

Podobne novosti je Google uvedel tudi pri nekaterih drugih spletnih aplikacijah, sčasoma pa naj bi podobno veljalo za vse njihove aplikacije.

Vir: Reuters

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje