Google Earth prihaja na iPhone

Avtor — 28.10.2008
Google je ustvaril in izdal aplikacijo Google Earth za iPhone ter iPod Touch, ki naj bi bila neverjetno učinkovita.
Google Earth prihaja na iPhone

Google Earth je že dosegljiv na iPhonu.

Google Earth je geografski program, ki je bil do sedaj dosegljiv le na spletu. Uporabniku omogoča vpogled na vsak kotiček na svetu s satelitsko sliko, mapami, tereni, prikaznimi 3D stavbami in celo raziskovanje vesolja. Shranite lahko tudi svoje priljubljene kraje in jih povežete z drugimi, program pa vam bo izračunal razdalje in dal vse potrebne podatke.

Sedaj pa je dosegljiv tudi na iPhonu, kjer maksimalno izkorišča njegove zmogljivosti ekrana in funkcionalnost. Mogoče je prilagajati pogled ko pregledujemo razne pokrajine, uporabljati “My Location” za prehod na kraj, kjer se nahajamo in uporabljati Googlov lokalni iskalnik za pregled informacij o mestih, poslih in storitvah. Google je prav tako dodal dodatne zmožnosti aplikacijama imenovanima “Panoramio” in “Wikipedia”, za geografsko locirane visoko kvalitetne slike in informativne članke.

Prav to predvsem razlikuje uradno Google Earth aplikacijo in Earthscape, ki je bila izdana maja. Slednja je sicer cenovno padla iz 10 dolarjev na brezplačno uporabo.

Google Earth ima za iPhone poseben mali brskalnik, baziran na Webkitu, ki prikaže zaželene informacije in vključuje povezavo do brskalnika Safari, ki ga je Apple ustvaril za iPhone. Tako vam bo po vnešenem kraju, ta prikazan z Google Maps, z možnostjo navigacije.

Aplikacija je brezplačna in dosegljiva že danes, v vseh 18 jezikih, ki jih iPhone podpira in v 22 državah.

Vir: TechCrunch

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje