Google Earth prihaja na iPhone

Google je ustvaril in izdal aplikacijo Google Earth za iPhone ter iPod Touch, ki naj bi bila neverjetno učinkovita.
Google Earth prihaja na iPhone

Google Earth je že dosegljiv na iPhonu.

Google Earth je geografski program, ki je bil do sedaj dosegljiv le na spletu. Uporabniku omogoča vpogled na vsak kotiček na svetu s satelitsko sliko, mapami, tereni, prikaznimi 3D stavbami in celo raziskovanje vesolja. Shranite lahko tudi svoje priljubljene kraje in jih povežete z drugimi, program pa vam bo izračunal razdalje in dal vse potrebne podatke.

Sedaj pa je dosegljiv tudi na iPhonu, kjer maksimalno izkorišča njegove zmogljivosti ekrana in funkcionalnost. Mogoče je prilagajati pogled ko pregledujemo razne pokrajine, uporabljati “My Location” za prehod na kraj, kjer se nahajamo in uporabljati Googlov lokalni iskalnik za pregled informacij o mestih, poslih in storitvah. Google je prav tako dodal dodatne zmožnosti aplikacijama imenovanima “Panoramio” in “Wikipedia”, za geografsko locirane visoko kvalitetne slike in informativne članke.

Prav to predvsem razlikuje uradno Google Earth aplikacijo in Earthscape, ki je bila izdana maja. Slednja je sicer cenovno padla iz 10 dolarjev na brezplačno uporabo.

Google Earth ima za iPhone poseben mali brskalnik, baziran na Webkitu, ki prikaže zaželene informacije in vključuje povezavo do brskalnika Safari, ki ga je Apple ustvaril za iPhone. Tako vam bo po vnešenem kraju, ta prikazan z Google Maps, z možnostjo navigacije.

Aplikacija je brezplačna in dosegljiva že danes, v vseh 18 jezikih, ki jih iPhone podpira in v 22 državah.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje