Google Earth prihaja na iPhone

Google je ustvaril in izdal aplikacijo Google Earth za iPhone ter iPod Touch, ki naj bi bila neverjetno učinkovita.
Google Earth prihaja na iPhone

Google Earth je že dosegljiv na iPhonu.

Google Earth je geografski program, ki je bil do sedaj dosegljiv le na spletu. Uporabniku omogoča vpogled na vsak kotiček na svetu s satelitsko sliko, mapami, tereni, prikaznimi 3D stavbami in celo raziskovanje vesolja. Shranite lahko tudi svoje priljubljene kraje in jih povežete z drugimi, program pa vam bo izračunal razdalje in dal vse potrebne podatke.

Sedaj pa je dosegljiv tudi na iPhonu, kjer maksimalno izkorišča njegove zmogljivosti ekrana in funkcionalnost. Mogoče je prilagajati pogled ko pregledujemo razne pokrajine, uporabljati “My Location” za prehod na kraj, kjer se nahajamo in uporabljati Googlov lokalni iskalnik za pregled informacij o mestih, poslih in storitvah. Google je prav tako dodal dodatne zmožnosti aplikacijama imenovanima “Panoramio” in “Wikipedia”, za geografsko locirane visoko kvalitetne slike in informativne članke.

Prav to predvsem razlikuje uradno Google Earth aplikacijo in Earthscape, ki je bila izdana maja. Slednja je sicer cenovno padla iz 10 dolarjev na brezplačno uporabo.

Google Earth ima za iPhone poseben mali brskalnik, baziran na Webkitu, ki prikaže zaželene informacije in vključuje povezavo do brskalnika Safari, ki ga je Apple ustvaril za iPhone. Tako vam bo po vnešenem kraju, ta prikazan z Google Maps, z možnostjo navigacije.

Aplikacija je brezplačna in dosegljiva že danes, v vseh 18 jezikih, ki jih iPhone podpira in v 22 državah.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje