Google Earth prihaja na iPhone

Google je ustvaril in izdal aplikacijo Google Earth za iPhone ter iPod Touch, ki naj bi bila neverjetno učinkovita.
Google Earth prihaja na iPhone

Google Earth je že dosegljiv na iPhonu.

Google Earth je geografski program, ki je bil do sedaj dosegljiv le na spletu. Uporabniku omogoča vpogled na vsak kotiček na svetu s satelitsko sliko, mapami, tereni, prikaznimi 3D stavbami in celo raziskovanje vesolja. Shranite lahko tudi svoje priljubljene kraje in jih povežete z drugimi, program pa vam bo izračunal razdalje in dal vse potrebne podatke.

Sedaj pa je dosegljiv tudi na iPhonu, kjer maksimalno izkorišča njegove zmogljivosti ekrana in funkcionalnost. Mogoče je prilagajati pogled ko pregledujemo razne pokrajine, uporabljati “My Location” za prehod na kraj, kjer se nahajamo in uporabljati Googlov lokalni iskalnik za pregled informacij o mestih, poslih in storitvah. Google je prav tako dodal dodatne zmožnosti aplikacijama imenovanima “Panoramio” in “Wikipedia”, za geografsko locirane visoko kvalitetne slike in informativne članke.

Prav to predvsem razlikuje uradno Google Earth aplikacijo in Earthscape, ki je bila izdana maja. Slednja je sicer cenovno padla iz 10 dolarjev na brezplačno uporabo.

Google Earth ima za iPhone poseben mali brskalnik, baziran na Webkitu, ki prikaže zaželene informacije in vključuje povezavo do brskalnika Safari, ki ga je Apple ustvaril za iPhone. Tako vam bo po vnešenem kraju, ta prikazan z Google Maps, z možnostjo navigacije.

Aplikacija je brezplačna in dosegljiva že danes, v vseh 18 jezikih, ki jih iPhone podpira in v 22 državah.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje