Google kot osebni skrbnik vašega zdravja

Po letu in pol razvoja projekta, Google od torka naprej nudi osebnega kontrolorja vašega zdravja.
Google kot osebni skrbnik vašega zdravja

Google nudi zdravniške nasvete.

Najnovejši dodatek internetnega giganta je Google Health. Razlog za uvedbo je vedno večje povpraševanje po internetni zdravstveni pomoči. Analitiki ga uvrščajo v rang že dolgo obratujočega WebMD in Revolution Health.

Na strani vnesemo naše podatke kot so starost, spol, teža, naše dosedanje zdravstvene težave, zdravila, ki smo jih uporabljali in njihova učinkovitost. Podatki so tajni, uporabljeni so le za primerjavo in izmenjavo informacij. O sedanjih zdravstvenih težavah pa lahko v bazi kontaktov najdemo zdravnika, ki nam odgovori na vprašanja. Razvita je tudi podatkovna baza lekarn, kjer dobimo zdravila, ki so nam jih priporočili zdravniki v odgovoru, in splošnih ter specializiranih bolnišnic. Na ogled so tudi priporočila tistih, ki so jih že obiskali zaradi podobnih težav.

S tako razvito podatkovno bazo si pomagajo tudi zdravniki, ki pridobivajo neposredne povratne informacije pacientov, na hitrejši in preprostejši način, glede učinkov zdravil in drugih vplivov zdravljenja.

Google pravi, da ne gre za oglaševalsko potezo, ampak želijo razviti najmočnejšo mrežo zdravniške pomoči, in tako pomagati bolnikom, zdravnikom, farmacevtom in klinikam. Načrtujejo povezovanje z drugimi podobnimi mrežami zdravniške pomoči.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje