Google kot osebni skrbnik vašega zdravja

Po letu in pol razvoja projekta, Google od torka naprej nudi osebnega kontrolorja vašega zdravja.
Google kot osebni skrbnik vašega zdravja

Google nudi zdravniške nasvete.

Najnovejši dodatek internetnega giganta je Google Health. Razlog za uvedbo je vedno večje povpraševanje po internetni zdravstveni pomoči. Analitiki ga uvrščajo v rang že dolgo obratujočega WebMD in Revolution Health.

Na strani vnesemo naše podatke kot so starost, spol, teža, naše dosedanje zdravstvene težave, zdravila, ki smo jih uporabljali in njihova učinkovitost. Podatki so tajni, uporabljeni so le za primerjavo in izmenjavo informacij. O sedanjih zdravstvenih težavah pa lahko v bazi kontaktov najdemo zdravnika, ki nam odgovori na vprašanja. Razvita je tudi podatkovna baza lekarn, kjer dobimo zdravila, ki so nam jih priporočili zdravniki v odgovoru, in splošnih ter specializiranih bolnišnic. Na ogled so tudi priporočila tistih, ki so jih že obiskali zaradi podobnih težav.

S tako razvito podatkovno bazo si pomagajo tudi zdravniki, ki pridobivajo neposredne povratne informacije pacientov, na hitrejši in preprostejši način, glede učinkov zdravil in drugih vplivov zdravljenja.

Google pravi, da ne gre za oglaševalsko potezo, ampak želijo razviti najmočnejšo mrežo zdravniške pomoči, in tako pomagati bolnikom, zdravnikom, farmacevtom in klinikam. Načrtujejo povezovanje z drugimi podobnimi mrežami zdravniške pomoči.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje