Google kupil GrandCentral

Gre za podjetje, ki se ukvarja s telekomunikacijami.

Pri Googlu so izdali, da so opravili nov nakup. V njihovi lasti je od včeraj naprej podjetje GrandCentral Communications. Gre za podjetje, ki ljudem omogoča uporabo ene telefonske številke za vse njihove telefone. Prav tako omogoča uporabo skupnega poštnega predala za prejemanje sms sporočil iz vseh mobilnih telefonov. Ta predal je nato dostopen povsod, kjer je na voljo internetna povezava, kar zelo ustreza razvoju Googlovih storitev.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2005 v Kaliforniji. Ustanovila sta ga Craig Walker in Vincent Paquet, ki je delal tudi v podjetju Dialpad Communications.

Finančnih podrobnosti nakupa (še) niso razkrili, pri Googlu so dejali le, da jim nakup omenjenega podjetja zelo ustreza, saj gre za podjetje, ki omogoča izmenjavo informacij med njihovimi uporabniki.

Google je ekspresno hitro začel z integracijo strani podjetja v svoj sistem. Ta se je namreč že začela, zato je zaenkrat na voljo beta verzija programa, ki je, v Googlovem slogu, dostopna le s povabilom.

Vir: Google Blog

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje