BLOG MARKETING DELAVNICA

Google kupil GrandCentral

Gre za podjetje, ki se ukvarja s telekomunikacijami.

Pri Googlu so izdali, da so opravili nov nakup. V njihovi lasti je od včeraj naprej podjetje GrandCentral Communications. Gre za podjetje, ki ljudem omogoča uporabo ene telefonske številke za vse njihove telefone. Prav tako omogoča uporabo skupnega poštnega predala za prejemanje sms sporočil iz vseh mobilnih telefonov. Ta predal je nato dostopen povsod, kjer je na voljo internetna povezava, kar zelo ustreza razvoju Googlovih storitev.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2005 v Kaliforniji. Ustanovila sta ga Craig Walker in Vincent Paquet, ki je delal tudi v podjetju Dialpad Communications.

Finančnih podrobnosti nakupa (še) niso razkrili, pri Googlu so dejali le, da jim nakup omenjenega podjetja zelo ustreza, saj gre za podjetje, ki omogoča izmenjavo informacij med njihovimi uporabniki.

Google je ekspresno hitro začel z integracijo strani podjetja v svoj sistem. Ta se je namreč že začela, zato je zaenkrat na voljo beta verzija programa, ki je, v Googlovem slogu, dostopna le s povabilom.

Vir: Google Blog

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje