Google na bencinskih servisih

Google želi priti povsod in imeti vse. Strateško partnerstvo z Gilbarco Veeder - Root bo izgubljenim voznikom pomagal z orientacijskimi napotki.
Google na bencinskih servisih

Google bo vedno bolj prisoten v našem vsakdanjiku.

Na tisoče bencinskih servisov bo opremljenih z majhnimi, barvnimi ekrani na katerih bodo z Google maps popotniki našli pravo pot do svojega cilja. Predlagano pot bo možno natisniti in zemljevid vzeti s seboj.

Sčasoma si želijo uvesti možnost, ki bo dovoljevala vnos natančnega naslova, s tem pa oblikovanje zemljevidov prilagojenih posamezniku. Poleg osnovne storitve bo omogočeno iskanje po seznamu ponudbe okoliških prenočišč, gostiln ter znamenitostih.

Zaenkrat Google storitve ne namerava opremiti z oglasi, vendar je ta korak napovedal v prihodnosti.

Poteza je v skladu z vizijo podjetja in sicer, da bi svojo storitev ponudili kjerkoli in kadarkoli. V želji zasledovanja tega cilja so tekom tedna napovedali izdajo lastne programske opreme za mobilne telefone imenovano Android, o čemer smo že poročali.

Vir:  CrunchGear

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje