Google na bencinskih servisih

Google želi priti povsod in imeti vse. Strateško partnerstvo z Gilbarco Veeder - Root bo izgubljenim voznikom pomagal z orientacijskimi napotki.
Google na bencinskih servisih

Google bo vedno bolj prisoten v našem vsakdanjiku.

Na tisoče bencinskih servisov bo opremljenih z majhnimi, barvnimi ekrani na katerih bodo z Google maps popotniki našli pravo pot do svojega cilja. Predlagano pot bo možno natisniti in zemljevid vzeti s seboj.

Sčasoma si želijo uvesti možnost, ki bo dovoljevala vnos natančnega naslova, s tem pa oblikovanje zemljevidov prilagojenih posamezniku. Poleg osnovne storitve bo omogočeno iskanje po seznamu ponudbe okoliških prenočišč, gostiln ter znamenitostih.

Zaenkrat Google storitve ne namerava opremiti z oglasi, vendar je ta korak napovedal v prihodnosti.

Poteza je v skladu z vizijo podjetja in sicer, da bi svojo storitev ponudili kjerkoli in kadarkoli. V želji zasledovanja tega cilja so tekom tedna napovedali izdajo lastne programske opreme za mobilne telefone imenovano Android, o čemer smo že poročali.

Vir:  CrunchGear

Iskanje
a
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje