Google na bencinskih servisih

Google želi priti povsod in imeti vse. Strateško partnerstvo z Gilbarco Veeder - Root bo izgubljenim voznikom pomagal z orientacijskimi napotki.
Google na bencinskih servisih

Google bo vedno bolj prisoten v našem vsakdanjiku.

Na tisoče bencinskih servisov bo opremljenih z majhnimi, barvnimi ekrani na katerih bodo z Google maps popotniki našli pravo pot do svojega cilja. Predlagano pot bo možno natisniti in zemljevid vzeti s seboj.

Sčasoma si želijo uvesti možnost, ki bo dovoljevala vnos natančnega naslova, s tem pa oblikovanje zemljevidov prilagojenih posamezniku. Poleg osnovne storitve bo omogočeno iskanje po seznamu ponudbe okoliških prenočišč, gostiln ter znamenitostih.

Zaenkrat Google storitve ne namerava opremiti z oglasi, vendar je ta korak napovedal v prihodnosti.

Poteza je v skladu z vizijo podjetja in sicer, da bi svojo storitev ponudili kjerkoli in kadarkoli. V želji zasledovanja tega cilja so tekom tedna napovedali izdajo lastne programske opreme za mobilne telefone imenovano Android, o čemer smo že poročali.

Vir:  CrunchGear

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje