Google najboljši delodajalec v ZDA

Njegov moto je: “Ne bodite zlobni.“
Google najboljši delodajalec v ZDA

Google je najboljši delodajalec.

Delo v Google Inc. ima vsekakor svoje prednosti, saj najboljši delodajalec v ZDA svojim zaposlenim med drugim dovoljuje, da porabijo 20 odstotkov delovnega časa za delo na lastnih projektih. Vse za povečevanje kreativnosti. Google je mesto najboljšega delodajalca speljal Microsoftu, ki je padel na deseto mesto.

Raziskava, na podlagi katere so pridobili rezultate, je ocenjevala 60 najuspešnejših podjetij, izvedena je bila v dveh delih. 60 podjetij je bilo izbranih na podlagi vprašalnika, ki je spraševal 7.105 Američanov, kateri dve podjetji po njihovem mnenju izstopata v pozitivnem ali negativnem smislu. Potem je 20.477 anketiranih ocenilo 60 podjetij na podlagi 20 atributov, vključujoč kvaliteto produktov, družbeno odgovornost itd.

Letalski industriji v ZDA je ugled drastično padel, predvsem zaradi zmanjšanja plač, dviga cen in uvedbe plačil na predhodno brezplačne storitve, kot so obroki in preverjanje prtljage. Letalska industrija slovi po tem, da s svojimi zaposlenimi in s strankami ravna slabo.

Prvo mesto v podobni raziskavi pri nas je osvojil Microsoft.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje