Google najboljši delodajalec v ZDA

Njegov moto je: “Ne bodite zlobni.“
Google najboljši delodajalec v ZDA

Google je najboljši delodajalec.

Delo v Google Inc. ima vsekakor svoje prednosti, saj najboljši delodajalec v ZDA svojim zaposlenim med drugim dovoljuje, da porabijo 20 odstotkov delovnega časa za delo na lastnih projektih. Vse za povečevanje kreativnosti. Google je mesto najboljšega delodajalca speljal Microsoftu, ki je padel na deseto mesto.

Raziskava, na podlagi katere so pridobili rezultate, je ocenjevala 60 najuspešnejših podjetij, izvedena je bila v dveh delih. 60 podjetij je bilo izbranih na podlagi vprašalnika, ki je spraševal 7.105 Američanov, kateri dve podjetji po njihovem mnenju izstopata v pozitivnem ali negativnem smislu. Potem je 20.477 anketiranih ocenilo 60 podjetij na podlagi 20 atributov, vključujoč kvaliteto produktov, družbeno odgovornost itd.

Letalski industriji v ZDA je ugled drastično padel, predvsem zaradi zmanjšanja plač, dviga cen in uvedbe plačil na predhodno brezplačne storitve, kot so obroki in preverjanje prtljage. Letalska industrija slovi po tem, da s svojimi zaposlenimi in s strankami ravna slabo.

Prvo mesto v podobni raziskavi pri nas je osvojil Microsoft.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje