Google namerava ponuditi izjemno hitre širokopasovne povezave

Google se podaja še v vode širokopasovnih povezav. Podjetje namerava razviti lastno eksperimentalno fiber-optično omrežje in z njim oskrbeti vsaj 50.000 domov, morda se bo številka povzpela celo do 500.000.
Google namerava ponuditi izjemno hitre širokopasovne povezave

Google bo ponudil širokopasovne povezave (slika: techcrunch)

Fiber-optično omrežje bo proizvedlo hitrosti enega gigabita na sekundo, kar je več kot dvajsetkrat več kot stanovanjske fiber-optične storitve ponujajo danes v ZDA. 

Google je na svojem blogu zapisal:

Nameravamo zgraditi in testirati ultra hitra širokopasovna omrežja v majhnem številu poskusnih lokacij po ZDA. Ponudili bomo internetne hitrosti, ki bodo več kot 100 krat hitrejše od hitrosti, ki jih danes uporablja večina Američanov. Storitev nameravamo po razumni ceni ponuditi vsaj 50.000 uporabnikom, potencialno število pa se giblje pri 500.000 uporabnikih. 

Cena storitve bo primerljiva z današnjimi širokopasovnimi storitvami, ki jih ponujajo telefonska ali kabelska podjetja, a bodo povezave mnogo hitrejše. Google pravi, da se je za testiranje novih širokopasovnih povezav odločil zaradi promoviranja novih zanimivih aplikacij, ki bodo izkoriščala ugodnosti hitrih povezav ter zaradi kreiranja pritiska za bolj odprt dostop do širokopasovnih povezav v splošnem.


Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje