Google po nakupih: za DoubleClick 3,1 milijarde dolarjev!

Google je včeraj potrdil novico, da so dogovorjeni za prevzem podjetja DoubleClick za ceno 3,1 milijarde dolarjev (v denarju!), kar je kar dvakratna vrednost prevzema YouTube!
Google po nakupih: za DoubleClick 3,1 milijarde dolarjev!

Double Click: naslednji Googlov prevzem

Sodeč po pisanju na TechCrunch, naj bi bil Google v dražbeni vojni z Microsoftom, ki je tako (zopet) potegnil kratko. Google bo z nakupom dobil dostop do Double Click programske opreme ter njihove baze kupcev.

Podjetje Double Click je bilo ustanovljeno leta 1996. Leta 2005 sta ga privatizirali podjetji Hellman & Friedman ter JMI Equity za 1,1 milijarde dolarjev. New York Times poroča o 300 milijonih dolarjev letnih prihodkov.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

30.03.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje