Google predstavil svoj brskalnik Chrome

Beta verzija brskalnika je že na voljo, gre za odprtokodni brskalnik, ki temelji na WebKitu in je uporabniško prijazen, hiter, varen in stabilen.
Google predstavil svoj brskalnik Chrome

Novost pri Googlu

Brskalnik omogoča uporabo raznoraznih orodij, ki omogočajo zanimivejše, enostavnejše in varnejše brskanje po spletu. Zavihki se bodo prikazovali na vrhu brskalnika in ne pod naslovno in orodno vrstico. Omogočal bo odprtje tako imenovanega “Incognito” okna v katerem se ne bo shranjevalo nič kar se bo delalo v tem oknu, enako opcijo omogoča tudi novi Explorer 8.

Za razliko od drugih brskalnikov, ki omogočajo samo en proces, bo Chrome vsakemu posameznemu zavihku namenil svoj proces, kar bo povečalo hitrosti in preprečilo možnost sesutja celotnega brskalnika v primeru nepravilnega delovanja enega zavihka. S tem se bo zmanjšalo tudi upočasnjevanje računalnika, ki je posledica daljšega brskanja ter odpiranja in zapiranja novih zavihkov.

Razvili so ga z mislijo, da se na spletu lahko srečamo s škodljivimi vsebinami, zato bo vsak zavihek omogočal preprečevanje tovrstnih vsebin in vas ob obisku strani s tovrstno vsebin tudi opozoril. Za boljše delovanje JavaScript procesov so zgradili svoj virtualni stroj JavaScript imenovan V8.

Vsekakor ima novi Chrome nekaj zelo dobrih prednosti, čas pa bo pokazal kako se bo obnesel pri uporabnikih. 

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje