Google se bo preizkusil na področju izobraževalnih aplikacij

Google se vrača v šolo na svojevrsten način. To jesen bo namreč Googlove aplikacije za izobraževanje uporabljalo več kot pet milijonov študentov iz več kot tisoč šol iz več kot 145 držav po svetu. Ti podatki za Google predstavljajo kar 400 odstotno porast uporabnikov.
Google se bo preizkusil na področju izobraževalnih aplikacij

Google posega tudi na področje izobraževalnih aplikacij (slika: TechCrunch).

Google se prav tako pripravlja na splavitev nove spletne strani, ki bo zagotovo v središču pozornosti, saj bo namenjena rekrutiranju izobraževalnih ustanov.

Vsebovala bo informacije in nasvete, kako presedlati na Googlove aplikacije, 10 najpomembnejših razlogov, zakaj se sploh odločiti za takšno potezo, debatne forume ter še več o sistemu. Seveda bo stran založena tudi s pozitivnimi mnenji šol kot je na primer Temple University, katera le potrjujejo in priznavajo priljubljenost sistema, prihranek pri stroških in enostavnost uporabe Googlovih aplikacij na področju izobraževanja.

Ni presenetljivo, da Google aktivno rekrutira tako študente kot tudi izobraževalne ustanove. To je namreč ključ do uspeha, saj se zvestoba aplikacijam pogosto začenja prav v šolah. Tudi Googlova aplikacija, namenjena predvsem komuniciranju, Google Wave, bo luč sveta menda ugledala v izobraževalnih ustanovah.  

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje