Google se bo preizkusil na področju izobraževalnih aplikacij

Google se vrača v šolo na svojevrsten način. To jesen bo namreč Googlove aplikacije za izobraževanje uporabljalo več kot pet milijonov študentov iz več kot tisoč šol iz več kot 145 držav po svetu. Ti podatki za Google predstavljajo kar 400 odstotno porast uporabnikov.
Google se bo preizkusil na področju izobraževalnih aplikacij

Google posega tudi na področje izobraževalnih aplikacij (slika: TechCrunch).

Google se prav tako pripravlja na splavitev nove spletne strani, ki bo zagotovo v središču pozornosti, saj bo namenjena rekrutiranju izobraževalnih ustanov.

Vsebovala bo informacije in nasvete, kako presedlati na Googlove aplikacije, 10 najpomembnejših razlogov, zakaj se sploh odločiti za takšno potezo, debatne forume ter še več o sistemu. Seveda bo stran založena tudi s pozitivnimi mnenji šol kot je na primer Temple University, katera le potrjujejo in priznavajo priljubljenost sistema, prihranek pri stroških in enostavnost uporabe Googlovih aplikacij na področju izobraževanja.

Ni presenetljivo, da Google aktivno rekrutira tako študente kot tudi izobraževalne ustanove. To je namreč ključ do uspeha, saj se zvestoba aplikacijam pogosto začenja prav v šolah. Tudi Googlova aplikacija, namenjena predvsem komuniciranju, Google Wave, bo luč sveta menda ugledala v izobraževalnih ustanovah.  

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje