Google spet zapravlja

Tokrat bodo kupili podjetje Postini. Zanj bodo odšteli 625 milijonov zelencev in to v gotovini.

S tem se Google želi okrepiti na trgu programske opreme. Postini se namreč ukvarja z varovanjem pred spamom in virusi ter na splošno skrbi za varnost podatkov na spletu. Googlu ravno tega manjka. Njihove, prek interneta dostopne aplikacije so sicer zelo koristne in uporabne, vendar pa v poslovnem svetu (zaradi tega, ker se nahajajo na spletu) veljajo za nekoliko manj varne. Postini bo ravno pravšnji partner, ki bo Googlu pomagal izboljšati področje varnosti.

Nakup bo sicer tretji največji v Googlovi zgodovini. Večja sta seveda vsem dobro znani nakup DoubleClicka (3.2 milijarde) ter YouTube-a (1.6 milijarde).

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje